Пізнавальна вікторина “Ліс рук” на телеканалі “Дім” повертається у новому форматі

Пізнавальна вікторина “Ліс рук” на телеканалі “Дім” повертається у новому форматі

Укрінформ

23 березня, о 18:00 на телеканалі “Дім” стартує другий сезон пізнавального проєкту "Ліс рук. Битва шкіл" у новому форматі. Відтепер в інтелектуальному батлі змагатимуться не окремі учні з різних міст та класів, а команди шкіл. Новим ведучим вікторини став відомий журналіст і YouTube-блогер Максим Узол.

Щотижня в оновленому «Лісі рук» змагатимуться дві команди з різних шкіл. Кожна команда складатиметься з п’яти старшокласників, які відповідатимуть на питання з мультитесту та шкільної програми. Щоб дістати для свого навчального закладу перемогу і довести, що саме їхня школа і підготовка до здобуття вищої освіти — найкращі, учасники мають продемонструвати знання, логіку, витримку, вміння діяти швидко й згуртовано.

Кожен випуск складатиметься з 5 раундів. Від раунду до раунду умови та запитання ставатимуть більш складними, тому перемога в різних раундах приноситиме команді різну кількість балів. “Бліц” – 1 бал; “Що за слово” – 2 бали; “Експеримент” – 3 бали, “Дуель капітанів” – 4 бали і “Коронна тема” – 10 балів. Учасники вікторини зможуть продемонстрували не лише свої знання, а й артистичні навички та провести різноманітні цікаві експерименти.

Проєкт «Ліс рук» це новий і дуже важливий формат, в якому учні одинадцятих класів змагаються не тільки за звання найрозумнішої школи, але й перевіряють свої знання перед здачею національного мультитесту. Він буде цікавий і дорослим, і дітям різного віку. Команда проєкту була у захваті від того, які розумні в нас випускники, адже ми самі не на всі питання знали відповідь. Діти ж не лише відповідали правильно, а ще й доповнювали свої відповіді”, – розповіла керівниця проєкту Тетяна Бокітько.

Новим ведучим вікторини “Ліс рук. Битва шкіл” на каналу «Дім» став популярний YouTube-блогер Максим Узол. Він впевнений – проєкт буде цікавий для глядачів новими знаннями з української історії і культури України, допоможе пригадати цікаві факти й постаті та їхній внесок у розвиток країни. Проте для себе ведучий виокремив інше – зрілість, натхненність і рішучість сучасних школярів.

Найбільше мене вразило те, ким діти хочуть стати. Під час зйомок я намагався в кожного учасника запитувати, ким вони бачать себе в майбутньому. Це важливий показник світогляду людини – те, яку мету вона ставить собі в житті. Я був здивований, що більшість дітей вже знають, чим вони хочуть займатися, і їхні професії, як правило, соціальні – спрямовані на те, щоб допомагати іншим. Це мене надзвичайно сильно вразило і зворушило. Багато хто сказав, що хочуть стати лікарями, причому, саме хірургами. Це сильний показник, адже це відповідальна і надзвичайно складна професія. Проте діти готові взятися за неї”, – поділився ведучий каналу “Дім” Максим Узол.

Дивіться шоу "Ліс рук" на телеканалі «Дім» з 23 березня щосуботи о 18:00, а також на сайті та YouTube-каналі «Дім».

Матеріал розміщено згідно пункту 3 статті 9 Закону України №270/96-ВР від 03.07.1996 та Закону України №2849-IX від 31.03.2023 та на виконання Договору про надання послуг за рахунок бюджетних коштів №31/0102/24 від 01.02.2024.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-