69% глядачів – з РФ, 12% – з ЄС, 8% – з Казахстану: бліц-опитування FREEДОМ в YouTube

69% глядачів – з РФ, 12% – з ЄС, 8% – з Казахстану: бліц-опитування FREEДОМ в YouTube

Укрінформ

15 лютого FREEДОМ провів у спільноті свого YouTube-каналу бліц-опитування про країну, з якої глядачі дивляться канал: 69% назвали Росію, 12% - країни Європейського Союзу, 8% -  Казахстан. 

Опитування містило одне запитання: з якої країни ви дивитесь нас зараз? Глядачі могли проголосувати за один з варіантів відповіді: РФ, ЄС, Казахстан, інше,  або вказати свій варіант відповіді у коментарях. 

За дві доби в опитуванні взяли участь 15 тис. людей. 69% вказали, що дивляться FREEДОМ з Росії, 12% - з країн Європейського Союзу, 8% - з Казахстану, 11% обрали іншу відповідь. 

У коментарях, окрім Росії, Казахстану, ЄС, глядачі найчастіше називали такі країни: Білорусь, Молдова, Таджикистан, Узбекистан, Німеччина, Литва, Грузія, Киргизстан, Ізраїль. Також глядачі з РФ часто уточнювали місто, регіон чи національну республіку, з яких вони дивляться FREEДОМ, зокрема називали  Башкортостан, Дагестан, Інгушетію, Чечню, Каракалпакстан,  Сибір, Далекий Схід, Самару, Махачкалу, Пензу, Томськ та ін.

Загалом, результати відкритого опитування підтвердили статистику YouTube Studio каналу FREEДОМ про високий відсоток переглядів з Росії, країн Середньої Азії та країн Європейського Союзу.

Також у коментарях прозвучало багато слів на підтримку України і тієї роботи, яку веде FREEДОМ. Ось деякі з них:

  • РФ, Саратов. Дякую вам за роботу, за перевірені новини без брехні. Перемоги та миру

  • Республіка Каракалпакстан! Ми з вами УКРАЇНА!

  • Сподіваюся, скоро буде мир на українському небі. Бажаю вам усім терпіння. Сам із Росії!

  • Дуже дякую за вашу роботу з Росії! З 2013 року бажаю українцям стати членами ЄС та НАТО. Ви заслуговуєте на краще життя, тому що цінуєте свободу і готові за неї боротися і вмирати, на відміну від нас, терпів.

  • Мені соромно за Росію, за країну в якій живу, величезна площа величезні ресурси для життя, а все пущено в кишеню олігархату і на війну Путіна

  • Киргизстан. Дивлюся вас і вболіваю за Україну вже два роки. Перший рік була у депресії. Пересварилася з багатьма своїми друзями та знайомими. Зараз не так часто, просто намагаюся не розмовляти з людьми. Усі дістали!

  • У Росії адекватних мало, але ми є. Перемоги, вам, українці!

  • Хороший канал російською мовою, дивлюся тому що хоч якась правда тут є, з Росії

  • З Росії, пробачте нам рідні українці, я бажаю Вам якнайшвидшої перемоги. Репарації не за горами, а там і суди над бандою терористів та їхніми прихильниками.

  • Таджикистан! У нашій країні багато зомбованих пропутінських ватників, але невелика частина адекватного населення повністю за Україну! Слава Україні! Героям слава!

Як повідомлялось раніше, у січні зросла частка YouTube-переглядів каналу FREEДОМ з території РФ, загальна кількість переглядів контенту під брендом FREEДОМ на всіх діджитал-майданчиках ДП “МПІУ” та партнерів перевищила 10 млрд.*  Також канал розширив присутність і мережах національних операторів Польщі та Молдови.

Матеріал розміщено згідно пункту 3 статті 9 Закону України №270/96-ВР від 03.07.1996 та Закону України №2849-IX від 31.03.2023 та на виконання Договору про надання послуг за рахунок бюджетних коштів №31/0102/24 від 01.02.2024.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-