Клініка Біляка – сучасний медичний центр, де лікують не тільки тіло, але й душу

Клініка Біляка – сучасний медичний центр, де лікують не тільки тіло, але й душу

Реклама
Укрінформ

На Закарпатті, у передмісті Ужгорода, є місце, де зцілюють навіть важко хворих пацієнтів, від яких відмовились інші лікарі. Це приватна клініка, історія якої почалася у 1992 році. Саме тоді її засновник, Степан Томович Біляк, першим в Україні провів малоінвазивну операцію методом лапароскопії (через проколи в животі).

До цього рішучого кроку він ретельно готувався – проходив стажування у провідних медзакладах США та Європи, закупив лапароскопічне обладнання американського виробника «Страйкер». Так Степан Томович Біляк зробив значний внесок в розвиток вітчизняної медицини, за що у 1999 отримав звання Заслуженого лікаря України.

За роки наполегливої праці засновник медичного центру Біляка постійно займався його розвитком. Степан Томович закуповував нове обладнання, підвищував кваліфікацію, вдосконалював методи проведення операцій, вкладався у навчання персоналу. Згодом до сімейної справи долучився його син Степан, який сьогодні є завідувачем клініки та гідно продовжує справу батька.

Медична складова роботи клініки – сучасний та комплексний підхід

У медичному центрі можна отримати консультації хірурга, уролога, гінеколога, проктолога, флеболога, терапевта, онколога, пройти УЗД-діагностику на високоточному обладнанні. Клініка спеціалізується на лікуванні патологій усіх вказаних напрямків сучасними малоінвазивними методами.

Зокрема, її лікарі проводять лапароскопічні та ендоскопічні операції, що дозволяють:

  • мінімізувати стрес для організму;
  • уникнути крововтрати;
  • зберегти структуру м’язових та шкіряних тканин;
  • суттєво зменшити ризик інфекційних та інших ускладнень;
  • скоротити термін реабілітації;
  • уникнути утворення післяопераційних рубців.

Під час перебування у стаціонарі клініки пацієнта забезпечують усім необхідним. Його розміщують у комфортній одномісній палаті з власним санвузлом, цілодобово спостерігають за його станом, доглядають. Він отримує необхідні ліки, перев’язки та інші процедури, а також збалансоване харчування з екологічно чистих продуктів. І за це не доводиться окремо доплачувати – весь комплекс послух вже включений у вартість операції. Також, крім хірургічного лікування, у клініці можна отримати й консервативне в амбулаторних умовах.

Духовна складова – важливий елемент на шляху до зцілення

На думку засновника клініки Степана Томовича Біляка, для одужання потрібні 2 складові: професіоналізм лікаря та щира віра пацієнта в зцілення. Тому на території медичного центру лікують не лише тіло, але й душу. Наразі тут працює храм святого архідиякона первомученика Стефана, а також дзвіниця з літнім варіантом храму першого українського лікаря – преподобного Агапіта Печерського. Потрапляючи до Клініки Біляка, пацієнти та їх рідні відмічають, що тут відчувається спокій та благодать.

Місія клініки

Головна мета, яку ставить перед собою керівництво медично-духовного центру Біляка – повертати пацієнтам здоров’я та якість життя. Також їм важливо надавати найкращу медичну допомогу та постійно її вдосконалювати.  Саме тому вони постійно інвестують в закупівлю нового обладнання, підвищення кваліфікації всього персоналу, опанування прогресивних методів лікування, покращення умов у стаціонарі. Пацієнти, потрапляючи сюди, отримують індивідуальний підхід та комплексне вирішення своїх проблем зі здоров’ям.

 Джерело: сайт bilyak.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-