Знати, за що платити: правила вибору меблів преміум-класу

Знати, за що платити: правила вибору меблів преміум-класу

Реклама
Укрінформ

Вже давно меблі квартири чи офісу перестали виконувати виключно практичні завдання. Наприклад, диван - це не тільки місце для відпочинку, але і важливий елемент будь-якого інтер'єру.

Якщо при меблювання вашого офісу або квартири ви вирішили зробити вибір на користь якості і готові розглянути варіанти цінового сегмента «вище середнього», то ця стаття для вас.

Магазин дизайнерських меблів 4Loft підготував для вас список з основними правилами вибору дорогих меблів, таких як ліжка та дивани.

  • Каркас. Коли ви платите за продукт преміум класу, матеріал меблів повинен відповідати найвищим стандартам якості. Каркас виробу повинен бути виготовлений із кращого бруса, дсп або, у випадку з диванами, фанери першого сорту. Як правило, ліжко, каркас якого виготовлений з деревного масиву, міцніші та довговічніші.
  • Тканина. При виборі дивана обов'язково зверніть увагу не тільки на склад тканини, але і якість. Часто для простоти магазини використовують розподіл за категоріями тканини. Усього існує 8 видів тканини, і ось чим вони відрізняються:
  1. 0 («нульова») категорія – це легкі тканини з неміцних матеріалів. Наприклад, бавовна чи скотчгард. Із плюсів – дешеві і за ними легко доглядати. З мінусів – недовговічні.
  2. Перша категорія – вельвет, флок на матер'яній основі. Різниця з попередніми тканинами лише трохи більшої довговічності. В іншому все також.
  3. Друга категорія – сюди можуть включатися тканини з попередніх категорій, але вони міцніші. Вони стійкі до зовнішніх впливів, їх легко доглядати. Нарешті, вони цікавіші у плані дизайну. Ціна середня.
  4. Третя категорія - шеніл, гобелен та ін тканини зі складною фактурою. Вимагають підвищеного догляду. Ціна середня. На відміну від тканин першої та другої категорії – тут більше можливостей у плані дизайну.
  5. Четверта категорія - щільні тканини, до яких належать замша, шеніл та ін. Золота середина за ціною та якістю.
  6. П'ята категорія – щільні та зносостійкі тканини на основі натуральних волокон. Пропонують цікавіші варіанти малюнків по тканині на відміну від тканин усіх попередніх категорій. З мінусів – дорогі, потрібно постійно доглядати.
  7. Шоста категорія - дорогі тканини, що належать до категорії шкірозамінників: штучна шкіра та арпатек. За своїми властивостями практично ідентичні до тканин п'ятої категорії.
  8. 7 та 8 категорія - також дорогі тканини, але вже з натуральної шкіри. Відрізняються гарною еластичністю та високою якістю. Коштують дорого.

Зазначимо, що це загальне значення. Часто воно може змінюватись та ділитися додатково, залежно від стандартів виробника меблів. Наприклад, у магазині 4Loft всі дивани виготовляються з тканин лише найвищої якості, тому вони поділяються на чотири категорії. Більше інформації про це можна отримати на сайті виробника.

  • Надійність магазину. Купуючи дивани або ліжка в преміум-сегменті, обов'язково ознайомтеся з умовами гарантії.

Чому при виборі дизайнерських меблів варто звернути увагу на магазин 4Loft?

  1. Гарантовано найкращу якість всіх матеріалів та складання.
  2. Безкоштовна доставка по всій Україні (по областях Західної України компанія доставляє вироби власним перевізником).
  3. 3D модель дивану чи ліжка у вашому інтер'єрі безкоштовно.
  4. Можливість придбання товарів на виплат через «купівлю частинами».
  5. Підтримка від моменту першого дзвінка до моменту доставки вашого замовлення.

Ніколи ще вибір меблів не був таким простим, як з магазином 4Лофт. Менеджери магазину будуть раді допомогти вам у виборі та надати професійну консультацію з будь-яких питань, пов'язаних з асортиментом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-