Брати Клички передали ще 130 FPV-дронів і «Мавіків» бійцям на сході України

Брати Клички передали ще 130 FPV-дронів і «Мавіків» бійцям на сході України

Відео
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко і його брат Володимир передали ще 130 FPV-дронів та квадрокоптерів Mavic-3 українським бійцям на сході.

Як передає Укрінформ, про це мер Києва повідомив у Фейсбуці.

"Чергову партію допомоги нашим захисникам - ще 130 FPV-дронів та квадрокоптерів Mavic-3 відвіз мій брат Володимир на передову на Донбас. Також отримали бійці ще один броньований автомобіль "Кобра". Його Володя придбав за підтримки міжнародних партнерів, бо коштує автівка близько 250 тисяч доларів", - зазначив Кличко.

Як зауважив Київський міський голова, "перший броньовик, який передавали, на жаль, минулого року потрапив під ворожий обстріл і був практично знищений. Зате врятував життя екіпажу. Пʼятеро бійців залишилися живими".

За його словами, "на Донбасі Володя відвідав батальйон "Свобода", 28 бригаду Лицарів зимового походу та 72 бригаду Чорних Запорожців".

Читайте також: Київщина передала ще 500 FPV дронів 72 бригаді Чорних Запорожців

Як додав Кличко, "уже готуємо наступну партію допомоги для інших військових підрозділів, які бʼються сьогодні на передовій".

Як повідомляв Укрінформ, Кличко зустрівся з командирами 44-го окремого стрілецького батальйону 115-ї бригади Збройних сил України, який бере участь у бойових діях на східному напрямку, та передав їм партію FPV-дронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-