Серіал «Новорічна шкереберть» отримав мільйон переглядів на YouTube-каналі  телеканалу «Дім» і перше місце у трендах

Серіал «Новорічна шкереберть» отримав мільйон переглядів на YouTube-каналі телеканалу «Дім» і перше місце у трендах

Укрінформ

Ліричний український мінісеріал «Новорічна шкереберть» з  Андрієм Ісаєнком та Анастасією Цимбалару в головних ролях отримав перший мільйон переглядів та  вийшов на перше місце в трендах українського сегменту YouTube. У коментарях глядачі особливо відзначили українську мову та майстерну гру акторів.

Прем’єра на YouTube-каналі телеканалу «Дім» мінісеріалу, знятого на замовлення державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України», відбулась 8 січня. Повчальна історія кількох незнайомців, що напередодні Нового року застрягли в просторі й часі у невеличкому карпатському готелі, відразу сподобалась глядачам. Перша та друга серії 4-серійної стрічки Мирона Латика відразу потрапили до першої десятки трендів YouTube. За три дні серіал посів перше місце у трендах і загалом вже зібрав 1 млн переглядів.

У коментарях під відео на YouTube-каналі телеканалу «Дім», а також у соціальних мережах виконавців головних ролей, глядачі «Новорічної шкереберті» залишили багато схвальних відгуків. Особливо глядачі відзначали затишну й світлу атмосферу серіалу, гру улюблених акторів та українську мову стрічки:

  • Дивились з мамою вчора❤️ Найкращі 👏🔥 Дякуємо 🙌

  • Дивились фільм разом із сім'єю неймовірні враження. Дякую❤️ Дякую за цей фільм, я просто насолоджувалась кожним моментом, легкий, сімейний, позитивний відпочили всією сім’єю. Гра акторів прекрасна, краєвиди наші українські. Дякую, що фільм за довгий час зібрав всю сім’ю разом

  • Нарешті гарне українське кіно! Своє, рідне, за яке не соромно🤗 Бо іноді на екрані бачиш таке, що потім думаєш: і як то його пустили в прокат… Як ми таке можемо знімати🙈 А тут видно, що Україна може створити свій якісний продукт❤️ Браво режисерам і акторам!

  • Подивилися! Прекрасне кіно. Непередбачуване, смішне, зі змістом!🔥 Чудова гра акторів. А природа зачаровує!😍 Дуже тішить, що це все НАШЕ!❤️🔥👏

  • Хороше кіно. Мова жива. У всіх країнах світу в різних регіонах говорять по різному. Мені раніше в нашому кіно саме цього й не вистачало, щоб по живому було, а не як з театральної сцени. Кіно знімати потрібно! І побільше. Кіно, яке відображало б сьогодення в різних проявах. 

  • Дякую велике, чудовий фільм, подивилась на одному диханні. Дякую всім хто причетний, легка новорічна комедія, команда акторів, то окрема любов. Дякую величезне!!!!

  • Подивилась! Мені дуже сподобалось😍 Спочатку було таке відчуття, що той готель це як Буськів Сад Павлюка, але лайтовіша версія. Дякую вам і всій команді, молодці!👏❤️

Популярна українська акторка театру та кіно, виконавиця головної ролі волонтерки Тетяни, Анастасія Цимбалару на власній сторінці в соціальній мережі Instagram запросила шанувальників ділитися враженнями від перегляду та ставити запитання про серіал. Актриса розповіла, що пропозиція знятися у кіно у парі з Андрієм Ісаєнко надійшла Насті у вересні минулого року: «Записували проби у перервах між сценами «Жіночого лікаря». Я психувала, бо не було часу, але сценарій, ну, дуже сподобався. В результаті, записали фактично з першого дубля, відправили режисеру і забули…».  Затвердження на роль у проекті актори отримали аж у листопаді. Сама історія фільму мала зніматися у Києві, проте за кілька днів до старту зйомки перенесли до Карпат. Гори зустріли творчу команду снігом і морозом: «На майданчик першого знімального дня ми поїхали відразу з поїзду. Втомлені, брудні і максимально незадоволені. Але коли побачили локацію, а мені вручили цю солодку булочку – песика Тошку, злитися більше було неможливо. Це був чудовий час», - поділилась спогадами Анастасія.

Як повідомлялось раніше, мінісеріал «Новорічна шкереберть» (робоча назва «Санаторій «Незабудка»») став одним з переможців мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, який провело ДП «МПІУ» у 2023 році.

У ролях: Андрій Ісаєнко, Остап Ступка, Анастасія Цимбалару, Олена Олейнікова, Олександр Щукін, Альбіна Сотнікова, Сергій Івушкін, Олександра Польгуй, Орест Огородник, Христина Федорак, Михайло Дзюба.

Також у фільмі знялися VERKA SERDUCHKA (Андрій Данилко), актриса Інна  Білокінь (мама), співачка Олена Романовська.

Виробництво - ТОВ «Полігон Фільм», ТОВ «Рікі-Тікі-Таві».

Продюсери: Оксана Іванюк, Мирон Латик

Режисер: Мирон Латик

Сценарій: Оксана Іванюк, Мирон Латик

Оператори-постановники: Антон Борисюк, В’ячеслав Раковський

Показ серіалу «Новорічна шкереберть» в ефірі телеканалу "Дім" заплановано в суботу, 13 січня. Телевізійна прем'єра відбулась на телеканалі СТБ 7 січня. Також серіал можна переглянути на YouTube-каналі «Дім»  за посиланням: 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLraZ8aXLnvfmNw6yPc42fuXNag3_cWjtK

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-