За 6 місяців на УЕБ реалізовано необробленої деревини породи сосна на понад 1 млрд 340 млн грн

За 6 місяців на УЕБ реалізовано необробленої деревини породи сосна на понад 1 млрд 340 млн грн

Укрінформ

Ліцензована Українська енергетична біржа проводить конкурентні та доступні  торги за напрямком «Деревина». Електронний торговельний майданчик пропонує учасникам аукціонів широкий асортимент сировини різних порід, серед яких найбільший попит має сосна.

Так за останні 6 місяців минулого 2023 року на УЕБ було реалізовано 717,39 тис. куб. м необробленої деревини даної породи на 1 340,79 млн грн. Найбільші об’єми продажів були у Київській, Житомирській, Волинській, Хмельницькій та інших областях. Відбулось 419 торгів з 519 учасниками.

Торги на Українській енергетичній біржі завжди відкриті та прозорі. Слідкувати за їх перебігом і отримати необхідні дані, на кшталт вищенаведених, може кожен охочий. Для цього на УЕБ діє модуль аналітики, що містить інформацію про кількість аукціонів, їх учасників, переможців торгів, обсяги проданої сировини, її породи, класи якості та інше.

Слід зазначити, що УЕБ намагається зробити торги максимально зручними й постійно вдосконалює систему продажів та біржові інструменти, що допомагають учасникам на ринку та є світовою практикою.

Нещодавно спеціалісти біржі оновили модуль аналітики та розширили його функціонал. Модуль отримав новий інтерфейс, став більш гнучким і швидким в обробці даних незалежно від їх обсягу. Дозволяє легко візуалізувати інформацію, зрозуміти та проаналізувати результати торгів. Також система надає нові можливості у сфері прогнозування та стратегічного планування, що допомагає передбачати тенденції ринку, ризики й розраховувати свої ділові можливості у здійсненні операцій купівлі-продажу.

«Постійне вдосконалення, прагнення до світових стандартів та провідних практик – кредо Української енергетичної біржі. Тому ми намагаємось створити найзручніші умови для учасників торгів. Модуль аналітики є одним з допоміжних інструментів, що дозволяє простежити динаміку ринку, його показники, тенденції, а відтак вигідно придбати чи реалізувати сировину. Скористатися цим інструментом може кожен охочий на сайті біржі», – зазначає заступник генерального директора ТОВ «УЕБ» Костянтин Шевчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-