Зустрічайте «Наш Сік» з українських фруктів та овочів врожаю 2023 року

Зустрічайте «Наш Сік» з українських фруктів та овочів врожаю 2023 року

Укрінформ

Із закінченням збору нового врожаю 2023 року, ТМ «Наш Сік» презентує соки, виготовлені з найсвіжіших українських фруктів та овочів. Осінь щедра на свої дари, тож ця продукція вже доступна на полицях магазинів.

Для забезпечення виготовлення якісної сокової продукції від Одеського консервного заводу дитячого харчування (ОКЗДХ), вже впродовж багатьох років на базі власних виробничих потужностей компанія збирає та переробляє фрукти та овочі, зокрема для бренду відомої торговельної марки «Наш Сік».

З початку активних бойових дій ОКЗДХ ні на мить не зупинявся та продовжував працювати, забезпечуючи дорослих та дітей смачною та корисною продукцією, а також активно допомагаючи ЗСУ та благодійним фондам. Окрім того, у 2023 році на підприємстві реалізували складний проєкт – вирощування, збір та перероблення томатів в Одеській області. Завдяки цьому компанія планує забезпечити високоякісною сировиною власні потреби виготовлення продукції, зокрема, популярного 100% томатного соку «Наш Сік».

Збір томатів на власних господарствах та їхнє перероблення тривали з кінця серпня до початку жовтня 2023 року. Вже з жовтня споживачі можуть оцінити старання фахівців компанії, високу якість та смак продукції, виготовленої зі свіжого врожаю одеських томатів. Окрім томатного, традиційну якість соку від ОКЗДХ можна скуштувати й в інших соках із свіжих та перероблених сезонних фруктів: яблучному, яблучно-персиковому та яблучно-грушевому.

«Наш Сік» завжди відрізнявся натуральністю та відмінним смаком. Саме завдяки цьому він став улюбленим соком мільйонів маленьких та дорослих українців, – говорить Максим Протопопов, менеджер з бренду. – У цьому сезоні «Наш Сік» пропонує споживачам продукцію зі свіжих фруктів та овочів нового врожаю 2023 року, які ми дбайливо виростили на родючих ланах Одещини та переробили, максимально зберігаючи їх природню користь та смак. Ми пишаємося якістю наших соків та впевнені, що вони сподобаються українським родинам».

* * * * *

Довідка про ОКЗДХ

Одеський консервний завод дитячого харчування (ОКЗДХ) – одне із найстаріших підприємств Одеси. Його історія почалася ще 1867 року, як приватної консервної фабрики. З початком історії незалежної України, Одеський консервний завод дитячого харчування підтримує добрі традиції та продовжує свій розвиток. З 1994 року завод стає частиною компанії «Вітмарк-Україна».

Компанія є лідером на українському ринку за обсягами продажів у категорії фруктово-овочевих соків і пюре для дитячого харчування, й одним з лідерів у категорії соків і нектарів. Власне перероблення місцевих фруктів та овочів, зокрема томатів, дозволяє забезпечувати виробництво соків та дитячого харчування високоякісною сировиною.

Продуктовий портфель містить відомі та популярні торгові марки «Наш сік» ОКЗДХ, «Чудо-Чадо», та Vega Milk, в жовтні 2022 року ОКЗДХ презентує українському ринку томатне пюре під ТМ «Маленький кухар», а з травня 2023 року на ОКЗДХ розпочато виробництво ультрапастеризованого молока та вершків під ТМ «Наше молоко».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-