ДП «МПІУ» запрошує до співпраці потенційних трансляторів та дистриб’юторів українських серіалів, фільмів, документальних проєктів сучасної тематики

ДП «МПІУ» запрошує до співпраці потенційних трансляторів та дистриб’юторів українських серіалів, фільмів, документальних проєктів сучасної тематики

Укрінформ

У 2023 році, за підтримки держави, знято великий пакет актуальних серіалів, фільмів, документальних проєктів, які відображають реалії українського сьогодення і показують різні сторони життя країни, що воює, та її громадян. З метою зробити цей контент доступним для якнайширшого кола українців, державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» розпочинає прийом пропозицій від претендентів на його показ і дистрибуцію.

Фінансування кіносеріального виробництва телевізійного продукту, орієнтованого на широку аудиторію, стало відповіддю держави на зростаючий запит українських глядачів на контент сучасної тематики різних жанрів. Воно  було вмотивоване необхідністю зміцнення нашої креативної незалежності і протидії російській пропаганді, яка посилюється і потрапляє в український медіапростір в тому числі через художній продукт, а також потребою в різних форматах підтримки ментального здоров’я українців. У травні – червні ДП «МПІУ» провело мистецький конкурс, згідно з умовами якого, виробники зобов’язані здати продукт до кінця року. На сьогодні цей процес завершується. Майнові права інтелектуальної власності на вироблений контент належать державі Україна в особі ДП «МПІУ». 

ДП «МПІУ» запрошує всі бажаючі телеканали, діджитальні платформи (отт-сервіси), дистриб'юторські компанії долучитися до співпраці з поширення сучасних українських серіалів, фільмів, документальних проектів і подавати заявки, щоб мати можливість отримати права на їх трансляцію. При відборі перевагу буде віддано тим претендентам, які нададуть найкращі пропозиції щодо охоплення внутрішньої української аудиторії через різні канали трансляції (лінійні аудіовізуальні медіасервіси (телевізійне мовлення), нелінійні аудіовізуальні медіасервіси) та стратегії просування даного продукту з метою популяризації українського аудіовізуального контенту сучасної, патріотичної тематики, зміцнення української інформаційної та культурної безпеки, розвитку креативної незалежності та протидії ворожій пропаганді. Також значною перевагою вважатиметься потенціал претендента щодо міжнародної дистрибуції українських фільмів, серіалів та документальних проєктів.

Каталог контенту надаватиметься потенційним партнерам ДП «МПІУ» за запитом. Щоб отримати доступ до каталогу та подати пропозицію щодо співпраці, необхідно звернутися до програмної служби ДП «МПІУ».

Контактна особа:

Єльчик Віра, (044) 586-41-90, v.yelchyk@uatv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-