Міжнародна аналітика з Долговим: на “UkrinformTV” стартує нова програма з відомим дипломатом

Міжнародна аналітика з Долговим: на “UkrinformTV” стартує нова програма з відомим дипломатом

Укрінформ

Сьогодні, у четвер 14 грудня о 17.00 , на YouTube-каналі UkrinformTV стартує нова авторська відеопрограма відомого українського дипломата, міжнародного аналітика “Укрінформу” Ігоря Долгова. 

Тема першого випуску - “Глобальний південь: маємо працювати з кожною країною окремо”. У ній аналітик-міжнародник пояснить, що розуміти під терміном “країни Глобального Півдня”, чому Україні важливо налагодити стосунки з цими країнами, як впливає російсько-українська війна на світоустрій, хто є найважливішим захисником України у боротьбі за свободу та демократію.

 Генеральний директор Українського національного інформаційного агентства “Укрінформ” Олексій Мацука: “Укрінформ” продовжує шукати нові та цікаві форми подання інформації своїм читачам та глядачам. Ми бачимо, що в українському суспільстві сьогодні є нагальна потреба у глибоких аналітичних матеріалах. У нашій новій відеопрограмі відомий дипломат та досвідчений український міжнародник Ігор Долгов роз’яснюватиме складні міжнародно-політичні явища, як вони впливають на Україну, які відносини маємо з різними країнами світу. І перша програма - країни Глобального півдня. До речі, президент України нещодавно відвідав одну з них - Аргентину”. 

Дивіться відеоблог з Ігорем Долговим на YouTube-каналі UkrinformTV та пропонуйте свої теми для розмови.

Ігор Олексійович Долгов — український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України. Очолював посольства України в Туреччині, ФРН, Бельгії та Грузії, був главою Місії України при НАТО (2010—2015), заступником міністра закордонних справ України (2004 - 2006), заступником міністра оборони України з питань європейської інтеграції (2015—2017). З 2022 року працює в  Українському національному інформаційному агентстві “Укрінформ”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-