ДП «МПІУ» отримало погрози про замінування підприємства

ДП «МПІУ» отримало погрози про замінування підприємства

Укрінформ

Сьогодні, 13 грудня, державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» (FREEДОМ, Дім, UATV English, UATV Arabic, UATV Español, The Gaze) отримало кілька анонімних телефонних дзвінків з погрозами вибухів на території ДП «МПІУ», а також у готелях та закладах освіти Києва.

Вся інформація, отримана від невідомого чоловіка, який кілька разів телефонував за офіційним номером приймальної ДП «МПІУ», передана до правоохоронних органів. Співробітники ДП «МПІУ» евакуйовані з потенційно замінованих приміщень. За місцем можливих замінувань працюють правоохоронні органи та відповідні екстрені служби.

Невідомий, який телефонував до ДП «МПІУ», вимагав припинити трансляцію телеканалу FREEДОМ у YouTube. Наразі трансляція телеканалів «Дім» і FREEДОМ здійснюється відповідно до програмної сітки.

Більше інформації ДП “МПІУ” зможе надати згодом.

Як повідомлялось раніше, телеканал FREEДОМ, який мовить з метою донесення правди по війну Росії проти України та протидію російській пропаганді і орієнтований на російськомовну аудиторію за межами України, неодноразово ставав об’єктом атак російських хакерів. Велика хакерська атака на майданчики FREEДОМ, в результаті якої сайт телеканалу був недоступний деякий час, була здійснена у жовтні поточного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-