Майданчик УЕБ – лідер із продажу спецдозволів на використання надр

Майданчик УЕБ – лідер із продажу спецдозволів на використання надр

Укрінформ

У листопаді онлайн аукціони із продажу спецдозволів на користування надрами від Державної служби геології та надр України принесли до державного бюджету майже 100 млн грн. Лідером за рівнем доходів став майданчик ТОВ «Українська енергетична біржа»: він охопив 75% торгів із сумою, відповідно, у 75 млн грн.

Загалом у системі Прозорро.Продажі Державна служба геології та надр України за 5 років провела майже 400 успішних аукціонів із продажу дозволів на видобуток нафти, газу, бурштину, граніту, піску, глини, вапняку, підземних вод тощо. І у всіх торгах організатора професійно супроводжували менеджери майданчика УЕБ. Аналогічно, кваліфіковані консультації отримували й учасники торгів, котрі придбавали ці дозволи. Як результат – майданчик УЕБ став беззаперечним лідером за цим напрямком торгів. Адже за загальними результатами цих років роботи маркетплейс охопив до 70% ринку за рівнем доходів організатора.

Майданчик Української енергетичної біржі запрошує видобувачів до наступних прозорих аукціонів від Держгеонадр. Зокрема, у грудні відбудеться ще 11 аукціонів із продажу спецдозволів на видобуток бурштину, граніту, діориту, гранодіориту, піску, гравію, підземних питних вод. З усіх питань підготовки та участі консультують менеджери майданчика, або за номером «гарячої лінії» + 38 (044) 337-77-65.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-