Сергій Борзов: Передали поліцейським офіцерам Вінницької міської громади 49 службових автомобілів

Сергій Борзов: Передали поліцейським офіцерам Вінницької міської громади 49 службових автомобілів

Укрінформ

У Вінниці 7 грудня поліцейським офіцерам Вінницької міської територіальної громади передали 49 службових автомобілів та помпові рушниці.

Про це у Фейсбуці повідомляє начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

«Безпека наших громадян – це першочергове завдання сьогодні. Передали поліцейським офіцерам Вінницької міської територіальної громади ключі від 49 службових автомобілів та помпові рушниці», - написав Борзов.

За його словами, Вінницька область охоплена проєктом «Поліцейський офіцер громади» стовідсотково і є лідером серед регіонів України щодо кількості відкритих поліцейських станцій. А Вінниця – це перший обласний центр держави, де проєкт запроваджено у повному обсязі.

«Проєкт на практиці довів свою доцільність і ефективність. Поліція має високий рівень довіри з боку населення. Поліпшення матеріально-технічної бази поліцейських офіцерів громад є дуже важливим», - наголосив начальник ОВА.

Він зазначив, що передані авто підсилять мобільність шерифів та оперативність виконання ними службових обов’язків.

«Я ТУТ» - це не просто гасло проєкту, а принцип, яким мають керуватися офіцери.

Шериф повинен бути поруч. Кожен мешканець і в обласному центрі, і в найвіддаленіших районах області має почувати себе у безпеці», - підкреслив очільник регіону.

Сергій Борзов подякував Голові Національної Поліції Івану Вигівському і міжнародним партнерам за підтримку проєкту та потужну допомогу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-