Американська торговельна палата спільно з біржею розвивають ринок деревини

Американська торговельна палата спільно з біржею розвивають ринок деревини

Укрінформ

Українська енергетична біржа плідно співпрацює з Американською торговельною палатою з питання розвитку товарних ринків. У тому числі й ринку деревини. І це є надзвичайно важливим, адже за останні роки, завдяки реформі, біржова торгівля деревиною в Україні зазнала позитивних змін. Торги стали прозорими, конкурентними та доступними кожному. Досвід іноземних партнерів відіграє велику роль у становленні та подальшому розвитку даного напрямку торгівлі.  

Для того, щоб обговорити поточний стан справ на ринку деревини, намітити подальші перспективи, Українська енергетична біржа та Американська торговельна палата (ACC) проводять практичний вебінар «Ринок необробленої деревини в Україні».

Захід буде проходити в онлайн форматі з 11:00 до 12:00 год. 30 листопада 2023 року.

У програму вебінару входить обговорення наступних питань:

  • Огляд лісового фонду України та його структура;
  • Статистика ринку деревини та його реформування в Україні;
  • Етапи та система біржової торгівлі деревиною;
  • Використання необробленої деревини в енергетичних проєктах.

Спікер заходу – заступник генерального директора УЕБ Костянтин Шевчук.

«Біржова торгівля деревиною в Україні набула світових стандартів. Запроваджені прогресивні інструменти торгів, додаткові сервіси такі, як індекси середньозважених цін, модуль аналітики, постторговий сервіс. Велику роль у розвитку ринку деревини в Україні відіграє співпраця з нашими закордонними колегами. На вебінарі ми обговоримо сучасний стан ринку, питання, що потребують вирішення, подальші шляхи розвитку, тож запрошуємо всіх охочих взяти участь у заході», – зазначив заступник генерального директора ТОВ «УЕБ» Костянтин Шевчук.

Зареєструватися для участі у вебінарі можна на сайті Американської торговельної палати, або у вказаний час перейшовши за посиланням – https://us06web.zoom.us/j/83457296899. Мова заходу англійська, але для зручності учасників буде надано синхронний переклад.    

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-