Сергій Борзов: Майже 800 дітей вінницьких захисників відпочили на Закарпатті

Сергій Борзов: Майже 800 дітей вінницьких захисників відпочили на Закарпатті

Укрінформ

Майже 800 дітей вінницьких захисників та захисниць відпочили на Закарпатті коштом обласного бюджету в рамках Обласної цільової програми підтримки учасників бойових дій та членів їх сімей.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

«Діти не повинні бачити війну та відчувати її на собі. Але, на жаль, це не завжди так. Саме тому ми продовжуємо робити усе можливе для того, щоб діти захисників відчували максимальну підтримку і могли хоч на мить відволіктися від непростих життєвих обставин», - сказав Борзов.

За його словами, підтримка родин військових надзвичайно важлива, особливо дітей, які найбільш вразливі і потребують особливої уваги.

Відтак, цьогоріч у межах Обласної цільової програми підтримки учасників бойових дій та членів їх сімей коштом обласного бюджету вдалося організувати відпочинок для майже 800 дітей військовослужбовців з усіх районів та міст обласного значення Вінниччини.

Поїздки для дітей з родин захисників та захисниць були організовані у три зміни по два тижні кожна.  Під час відпочинку в дитячому таборі, що у долині річки Латориця, хлопці та дівчата не лише милувалися дивовижною природою українських Карпат, а й відвідали старовинні замки, взяли участь у цікавих квестах, майстер-класах і конкурсах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-