«Діалоги із бізнесом»: відбулась третя зустріч деревообробників в рамках програми

«Діалоги із бізнесом»: відбулась третя зустріч деревообробників в рамках програми

Укрінформ

У п’ятницю, 3 листопада, відбулась третя зустріч представників лісової та деревообробної галузей у рамках програми «Діалоги із бізнесом». Нагадаємо, що цей проєкт започаткували  ГС «Асоціація деревообробних підприємств України» спільно із ДП «Ліси України». Він присвячений найбільш актуальним питанням функціонування ринку деревини.

Під час першої зустрічі учасники обговорювали сегменти фансировини (вільха та береза); предметом другого зібрання став сегмент хвойних порід. Цього ж разу говорили про не менш важливі для деревообробників породи дуба, бука та ясена.

«Регулярна комунікація - це основна запорука системних змін. Тож, продовжуємо працювати, графік наступних зустрічей буде опубліковано трішки пізніше. Дякую учасникам сьогоднішнього заходу за активність. Окрема подяка ДП «Ліси України» за підтримку нашої ініціативи та готовність до діалогу із деревообробниками», - резюмував Павло Васильєв, очільник ГС «Асоціація деревообробних підприємств України» та за традицією модератор зустрічі «Діалоги із бізнесом».

Учасниками заходу також стали Олексій Кураков, директор департаменту з продажів ДП «Ліси України», представники деревообробного бізнесу (ТОВ «ВУДЕКСПО», ТОВ «Літліс», ПРАТ «СЕРІН-ЛІС», ТОВ «Барлінек», ФОП «Мєдвєдєва», інші деревообробники) та Сергій Гладкий, директор ТОВ «Українська універсальна біржа».

Крім вище перерахованих запитань також мова йшла про підготовку до аукціонів першого кварталу 2024 року, про принципи та алгоритми майбутніх торгів.

«Вкотре переконуюсь у необхідності цього проєкту. Зворотний зв’язок для нас дуже важливий, бо це одна із точок росту компанії. Враховуємо усі побажання та робимо все, що від нас залежить аби торги проходили якісно», - розповідає Сергій Гладкий.

Підсумував зустріч Олексій Кураков, директор департаменту з продажів ДП «Ліси України»:

«Цього разу левову частину дискусії присвятили шестимісячним довготривалим контрактам для бізнесу. Учасники ринку висловили свої побажання щодо цієї ініціативи. Далі нас чекає плідна взаємодія із біржами, які проводять торги деревиною та пиломатеріалами. Результати наших спільних напрацювань ми представимо на наступних зустрічах».

*Організатори зустрічі запрошують усіх охочих долучитись до проєкту.

Контакти - 050 608 72 61 або ж info@aweu.org.ua.

Для ще більш продуктивного діалогу в учасників ринку є можливість підготувати питання заздалегідь щоб  ДП «Ліси України» могло опрацювати, перевірити дані та під час зустрічі надати аргументований коментар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-