Букет з гортензією в коробці

Букет з гортензією в коробці

Укрінформ

Ще не так давно букет з гортензії в коробці можна було побачити лише у закордонних фільмах і модних журналах. Нині ж таку квіткову композицію, до того ж за адекватною вартістю, кожен охочий може замовити в будь-яку пору року у флористичному салоні STUDIO Flores. А якщо взяти до уваги, що серед послуг цієї компанії є і кур’єрська доставка квітів в Києві, то можна сміливо купувати навіть найбільший букет з гортензіями й не турбуватися про те, як його доставити до адресата й не пошкодити в дорозі. Але якщо ваш вибір припав саме на композицію з гортензій у коробці, то варто дещо знати про такий варіант оформлення. Що саме – розповідають флористи STUDIO Flores.

Чому гортензії в коробці такі популярні?

Гортензія вже сама по собі є ідеальним квітковим подарунком, незалежно від оформлення. Це та квітка, про яку мріють чи не всі дівчата. До того ж такий квітковий подарунок стане доречним до будь-якого свята чи як сюрприз без особливого приводу. А якщо це гортензія у вишуканій коробці, то це дійсно королівський подарунок до особливої події.

Квіти в такому оформленні виглядають ефектно, презентабельно, вишукано та стильно. Такі композиції прийнято дарувати на дні народження, весілля, ювілеї. Саме такий варіант оформлення зазвичай вибирають чоловіки, які прагнуть справити враження на кохану.

Крім того, наявність коробки вирішує питання з підбором зручної вази. Тому гортензія в коробці – чудовий вибір для ситуацій, де немає можливості відразу поставити букет у воду: у ресторані, під час святкування на природі або ж тоді, коли квіти передають з кур’єром у лікарню чи дівчині на роботу.

Скільки часу зберігають свіжість гортензії в коробці?

Гортензії в коробці не лише виглядають як королівський подарунок. Такі квіти потребують і відповідного догляду. Саме від нього значною мірою залежить, скільки часу суцвіття зберігатимуть свіжість і яскравість кольору.

Гортензія – рослина, яка потребує великої кількості води. Достатньо залишити її на 1 годину без вологи, і суцвіття вмить втратять свою привабливість. Тому, щоб квіти у коробці довше протрималися, на дно пакування флористи встановлюють оазис – спеціальну губку, просякнуту водою.

Однак слід розуміти, що обсяг води, який може утримувати в собі оазис, доволі обмежений, і гортензія швидко використовує ці запаси вологи. Саме тому в порівнянні з букетом у великій вазі, заповненій водою, тривалість життя квітів у коробці коротша. Однак продовжити стійкість гортензій у коробці досить просто. Для цього слід стежити за рівнем вологи в губці й щодня її поливати.

Що ще може вплинути на стійкість гортензій у коробці?

Крім достатньої кількості води, на стійкість гортензій у коробці може впливати й чимало інших факторів: свіжість рослин в композиції, їхній сорт, місце, де стоїть букет.

Чим менше часу пройшло з моменту зрізки рослини до того, як вона потрапила у букет, тим довше композиція виглядатиме свіжо та яскраво. До речі, в цьому плані флористичний магазин STUDIO Flores доволі вимогливий, і оновлення асортименту в ньому відбувається по декілька разів на тиждень. Компанія вибирає здебільшого ті сорти, які демонструють максимальну витривалість. Все це для того, щоб клієнти отримували букети з еталонною стійкістю.

Також варто знати, що суцвіття гортензій погано реагують на спеку, пряме сонячне проміння, близьке сусідство з обігрівачами. Не терплять квіти й протяг, мороз. Тому, щоб композиція в коробці максимально довго зберігала свіжість, квіти слід берегти від згубних факторів.

До речі, якщо купуватимете гортензії в коробці в салоні STUDIO Flores, флористи дадуть корисні рекомендації щодо правильного догляду за цими королівськими квітами, щоб вони тривалий час тішили людину, якій призначаються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-