«Діалоги з бізнесом»: за результатами першої зустрічі деревообробники та лісники узгодили деякі позиції

«Діалоги з бізнесом»: за результатами першої зустрічі деревообробники та лісники узгодили деякі позиції

Укрінформ

На початку жовтня 2023 року  ГС «Асоціація деревообробних підприємств України» спільно із ДП «Ліси України» анонсували програму «Діалоги з бізнесом», яка присвячена найбільш актуальним питання функціонування ринку. 

20 жовтня відбулась перша зустріч, на якій деревообробники та учасники галузі обговорили сегмент вільхи-берези, їх заготівлю та реалізацію у 1 кварталі 2024 року. На зустрічі були присутні Олексій Кураков - директор департаменту з продажів ДП «Ліси України», учасники від  деревообробного бізнесу - ПП «Укргосптовари», ТОВ «ОДЕК» Україна, ТОВ «Уніплит», ТОВ «Язьм» та ТОВ «Вудленд» Україна та ін.; представники ліцензованих товарних бірж з допомогою яких здійснюється торгівля деревиною та пиломатеріалами та ін. Модерував зустріч Павло Васильєв - очільник ГС «Асоціація деревообробних підприємств України». 

- Сьогодні вкотре переконався, що наша ініціатива спільно з ДП «Ліси України» у вигляді зустрічей «Діалоги з бізнесом» дуже корисна та потрібна для продуктивної взаємодії держави та підприємців. Як ми раніше розповідали, кожна зустріч буде присвячена окремому кластеру ринку. Сьогодні говорили про сировину з якої виготовляють фанеру - вільху та березу. Тема була вибрана не випадково. Нині ринок фансировини дуже важливий, бо в Україні функціонує чимало потужних підприємств цієї сфери, тож сегмент вільхи-берези - це стратегічний напрямок деревообробки, - переконує Павло Васильєв, очільник ГС «Асоціація деревообробних підприємств України». 

За результатами зустрічі було досягнуто згоди щодо деяких пропозицій бізнесу. Відповідні ініціативи будуть оформлені у вигляді офіційного звернення учасників ринку та направлені на розгляд до Держлісагентства та ДП «Ліси України».

- ДП «Ліси України» прагне створити прозорі, прогнозовані та рівні для всіх учасників ринку умови. Діалог з бізнесом сприяє прогнозованості, дає можливість бізнесу планувати свою діяльність, інвестиції, стимулює розвиток ринку. Тому разом з АДПУ будемо продовжувати програму «Діалогів» на регулярній основні, - зазначив Олексій Кураков, директор департаменту з продажів ДП «Ліси України».

Контакти організаторів програми «Діалоги із бізнесом»:

050 608 72 61 (info@aweu.org.ua)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-