Apple Watch Series 9 – розумний смарт-годинник з високою продуктивністю

Apple Watch Series 9 – розумний смарт-годинник з високою продуктивністю

Укрінформ

Чергове покоління розумного годинника від Apple ознаменувало зміну продуктивності та появи невеликого набору нових функцій. Пристрій, максимально оновлений з покращенням функціоналу, підходить для комфортного спілкування та контролю над фізичним здоров'ям. Ґрунтуючись на наших спостереженнях можна припустити, що годинник стане чудовим помічником для всіх категорій користувачів.

Крім допомоги під час тренувань та простоти прийому дзвінків або повідомлень, годинник також став чудовим способом доповнити свій образ. Девайс Apple Watch 9 відрізняється відтінками корпусами та варіантами ремінців. Тому кожен користувач у результаті знайде під свої завдання чудове рішення. При цьому виробник дивився у бік екологічності, застосовуючи перероблені матеріали.

Функціонал годинника

З їхньою допомогою можна оптимізувати численні процеси та завдання, а також автоматизувати окремі дії. Серед основних характеристик та ключових змін можна виділити декілька елементів:

  1. Фізична активність. Годинник в автоматичному режимі відстежує основні показники з огляду на кількість пройдених кроків, контроль вправ та відстеження тренувань. У зручному форматі користувач отримує потрібну інформацію;
  2. Безконтактна оплата. Навіть за відсутності інтернету є можливість провести оплату, приклавши годинник до терміналу;
  3. Взаємодія з телефоном. Після синхронізації зі смартфоном можна приймати або відхиляти дзвінки, переглядати прості та системні повідомлення, а також виконувати великий набір інших маніпуляцій.

Підвищення потужності дозволяє виконувати всі завдання та активувати функціонал набагато швидше.

Зовнішній вигляд та дисплей

Екран Retina не має рамок, доповнюється функцією Always-On, що дозволить завжди бачити час на екрані, при цьому його не потрібно буде активувати. Діаметрів корпусу на вибір два – 45 та 41 мм. Вони виготовляються з легкого алюмінію та міцної нержавіючої сталі. Максимальна яскравість дисплея можлива на рівні до 2000 ніт. Завдяки цьому на яскравому сонці можна буде легко зчитувати інформацію.

Зовнішнє виконання має багато приємних сюрпризів. На вибір представлені такі відтінки:

  • Pink;
  • Silver;
  • Red;
  • Midnight;
  • Starlight;
  • Product Red.

Браслети виготовляються з екологічно чистих матеріалів, зокрема полімерів, де викид вуглецю нульовий. Цей матеріал виконується у вигляді стрейчевої тканини, яка добре охоплює зап'ястя та не створює дискомфорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-