Prana увійшла до складу української торгової місії в Японії

Prana увійшла до складу української торгової місії в Японії

Укрінформ

Команда PRANA презентувала рекуператори на основі мідного теплообмінника  на ринку далекої Японії

Понад 15 років системи вентиляції українського виробника PRANA допомагають людям дихати свіжим повітрям навіть у закритих приміщеннях. Цілодобовий доступ свіжого приміщення сприяє підвищенню активності, працездатності, збереженню здоров’я усіх членів родини. А також, допомагає попередити появу плісняви, грибків, неприємного запаху тощо.

Висока якість та ефективність побутових рекурператорів сприяли тому, що продукція українського виробника здобула популярність у різних куточках світу. Сьогодні, компанія має понад 40 надійних партнерів майже у всіх країнах Європи та частині країн Близького Сходу.

З моменту створення, PRANA невтомно працює над вдосконаленням продукції та завжди відкрита новим можливостям. Саме тому, ми з радістю прийняли пропозицію стати членами офіційної торгової місії України та представити продукцію власного виробництва у далекій Японії.

Так, команда PRANA у складі співвласників компанії Дмитра Кротова, Романа Кузича та менеджеру з розвитку бізнесу Наталії Деркач стали офіційними учасниками торгової місії України.

Під час поїздки, українська делегація взяла участь у Kobe International Industrial Fair у місті Кобе. Відомий в усій Азії захід, присвячений популяризації технологічних ноу-хау, відбувся з 7 по 9 вересня 2023 року. Усі ці дні представники України активно працювали над гідним представленням продукції на новому, проте, надзвичайно перспективному ринку.

Допомагали у цьому представники міста-організатора, які приділили багато часу індивідуальному спілкуванню з представниками української делегації.

Зокрема, в рамках відкриття події, 7 вересня, відбулася індивідуальна зустріч мера Кобе Кідзо Хісамото з учасниками торгової місії. Крім того, у складі делегації був присутній міський голова Львова Андрій Садовий, який підписав знакову для Львова угоду про майбутню співпрацю між містами у галузях бізнесу, культури, охорони здоров’я, туризму та інновацій.

Під час обговорення організаційних питань щодо поглиблення торгових зв’язків між країнами, представники Prana отримали можливість презентувати побутові рекуператори власного виробництва міській владі Кобе, зокрема, меру міста Кідзо Хісамото.

У наступні дні команда PRANA мала унікальну нагоду поспілкуватися з представниками бізнес-кіл Японії, розповісти учасникам заходу про переваги запатентованої української вентиляції, обмінятися досвідом з японськими колегами.

Не зважаючи на насиченість програми, представники делегації невтомно працювали над реалізацією основних цілей української місії, а саме:

• залученням іноземних інвестицій в сучасні українські проєкти;

 • пошуком перспективних ринків та нових ніш для українських виробників.

 •поширенням та розвитком інновацій від українських компаній.

Детальнішу інформацію про інноваційну smart-вентиляцію PRANA шукайте на офіційному сайті виробника: prana.ua.

Інформаційна довідка:

М. Кобе, в якому відбувався захід Kobe International Industrial Fair, є одним з розвинених індустріальних центрів розвитку японської науки та економіки. Зокрема, саме у цьому місті знаходиться найшвидший у світі суперкомп'ютер Fugaku.

Торгова місія на Міжнародну індустріальну виставку у місто Кобе реалізувалася завдяки підтримці Львівської міської ради, Invest In Lviv, Клубу Ділових Людей України та Програми USAID - «Конкурентоспроможна економіка України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-