Лазерна епіляція в області бікіні від LaserVille

Лазерна епіляція в області бікіні від LaserVille

Укрінформ

Видалення небажаного волосся у багатьох зонах людського тіла забезпечує зручність, комфорт та гігієну. Найчастіше і чоловіки і жінки замислюються про зону бікіні, адже це не просто полегшуватиме гігієну інтимної зони, але також вдасться відповідати сучасним трендам. Гладка та шовковиста шкіра без пошкоджень можлива завдяки лазерній епіляції, а роблять її в салоні LaserVille.

Усі процедури проводяться за допомогою лазера МОТUS АХ від італійської компанії DEKA. Завдяки тонким налаштуванням лазерна епіляція проходить безболісно та максимально ефективно. Рівень травматизму мінімальний, а результат – тривалий. Після цього не буде необхідності щодня видаляти волосся класичними способами – воском чи бритвою.

Види епіляції

Залежно від зони обробки інтимної частини тіла виділяють три варіанти епіляції:

  1. Бікіні по лінії білизни. Клієнт залишається у спідній білизні, а майстер проводить видалення волосся по лінії білизни;
  2. Екстра бікіні. Волосся на лобку залишається, при цьому воно видаляються в міжсідничній складці і на статевих губах;
  3. Глибокі бікіні. Повне видалення небажаного волосся, при цьому така процедура найбільш популярна.

Роботи проводяться фахівцями із медичною освітою. Коли замовляється лазерна епіляція київ, кожен клієнт отримує попередні консультації та рекомендації щодо підготовки та подальших дій. У роботі застосовується лазер італійського виробництва, що дозволить чітко налаштувати його під конкретного клієнта та фототип шкіри.

Підготовка до процедури

За 1 день до лазерної епіляції потрібно голити оброблювану зону бритвою. Не можна користуватися воском чи альтернативними способами. Також за 24 години до початку процедури заборонено використовувати різні креми та лосьйони для обробки шкіри. Особлива заборона застосування таких засобів, де у складі є спирт.

Від активної засмаги потрібно утриматися як мінімум за 3 дні до початку процедури та через 3 дні після епіляції. Також необхідно почекати 7 днів із останнього дня прийому антибіотиків. Але перед початком процедури у будь-якому випадку буде проведено консультацію.

Курс лазерної епіляції

У середньому для повного видалення волосся потрібно 6-8 процедур, а інтервал між ними від 3 тижнів до 2 місяців. За кожним клієнтом тривалість курсу буде розраховуватися в індивідуальному порядку, адже є велика кількість додаткових факторів. Результати можна буде побачити вже з першого візиту до Laserville.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-