Еквівалентність ліків та їх детальний опис від довідника rx.ua

Еквівалентність ліків та їх детальний опис від довідника rx.ua

Укрінформ

Система лікарського забезпечення в Україні постійно трансформується, тому пацієнти та лікарі одержують великий набір лікарських препаратів на вибір. Необхідно також актуалізувати всі пропозиції, проаналізувати їх та підготувати об'єктивну інформацію, щоб надалі з легкістю скористатися нею на благо пацієнта.

Цим займалися представники rx.ua. Це довідник еквівалентності лікарських засобів, який можна замовити на сайті rx.ua у книжковому вигляді або скористатися онлайн-версією. Цей інструмент покликаний для того, щоб максимально швидко і ефективно підшукати ідеальні ліки під конкретні запити або знайти еквівалент з тим же компонентом, що діє. Тут є великий список препаратів, доступних на українському ринку.

Формат виконання довідника

Він вміщує кілька десятків тисяч найменувань із різним складом препаратів та еквівалентами. Є можливість працювати в режимі офлайн, попередньо завантаживши довідник або аналізувати інформацію в режимі онлайн. Кожна інструкція містить наступний набір інформації:

  • назва препарату кількома мовами;
  • режими дозування;
  • активна речовина;
  • форма випуску та склад;
  • клініко-фармакологічна група;
  • побічна дія;
  • протипоказання;
  • передозування та багато іншого.

Функціонал дозволяє порівнювати препарати за всіма цими параметрами і в результаті знаходити той, який буде ефективним для конкретної людини, а також підійде за вартістю та формою випуску. Деякі можуть приймати лише краплі, а не таблетки або капсули, також може бути ситуація, коли потрібні виключно ін'єкції. Лікар за лічені хвилини підбере ідеальне рішення, а в майбутньому він по пам'яті працюватиме і звертатиметься до довідника лише в екстрених випадках.

Кому потрібний довідник?

Крім лікарів та іншого медичного персоналу, довідник активно використовується провізорами, щоб закуповувати препарати, планувати продажі, а також підбирати клієнтам ідеальні ліки на їх запит. Учні медичних навчальних закладів з перших років здобуття професії можуть скористатися довідником, щоб розпочати вивчення інформації про еквівалентність.

За наявності великого набору даних набагато простіше призначити ефективне лікування та знайти інструмент порятунку пацієнта від неприємних симптомів та наслідків. Залишається лише знайти ліки з такою ж активною речовиною, що діє, забезпечивши повну заміну властивостей і характеристик лікування.

Rx.ua є онлайн-версією друкованого спеціалізованого медичного видання “Rx index - довідник еквівалентності лікарських засобів“.

Вся інформація про лікарські засоби та їх застосування представлена для ознайомлення і не може вважатися настановою для самостійної діагностики та лікування. Інформація призначена виключно для лікарів усіх спеціальностей, провізорів, клінічних провізорів та фармацевтів, студентів фармацевтичних факультетів вищих медичних (фармацевтичних) навчальних закладів III-IV рівня акредитації, операторів фармацевтичного ринку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-