Діти захисників із Вінниччини поїхали на відпочинок до Польщі – Борзов

Діти захисників із Вінниччини поїхали на відпочинок до Польщі – Борзов

Укрінформ

Діти із родин захисників із Вінниччини упродовж двох тижнів Лодзинського воєводства Республіки Польща.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

«Це допоможе нашим дітям зануритись в безтурботне дитинство та отримати позитивні враження. В особі Маршалека Лодзинського воєводства Гжегожа Шрайдера дякую усьому польському народу за постійну допомогу і підтримку у непростий для нашої країни час», - сказав начальник Вінницької ОВА. Сергій Борзов.

За його словами, на відпочинок до Польщі відбули діти, батьки яких є ветеранами, загинули, отримали поранення або зникли безвісти, боронячи Україну від російського агресора.

Протягом двох тижнів хлопці та дівчата будуть навчатися, займатися спортом, розважатися та відпочивати. І, що важливо, покращувати знання англійської та польської мов.

Іще майже сто дітей із родин захисників відпочивали у Польщі в травні. Вони відпочивали у Мазовецькому воєводстві. За час свого перебування вони відвідали атракціони парку розваг Julinek, заходи освітньо-розважального парку Illusion Farm, а також каталися Віслою та подорожували польськими містами. Окрім того, програмою перебування у Польщі передбачалось відвідування художніх виставок, історичних та пам’ятних місць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-