Ініціатива до Дня захисту дітей

Ініціатива до Дня захисту дітей

Укрінформ

Альтернативне медіа WAW запускає глобальну кампанію до Міжнародного дня захисту дітей та Дня вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України #kidsarenotaweapon, і закликає всіх небайдужих продовжувати збирати інформацію про злочини рф проти дітей, звертатись до МКС, ООН та інших міжнародних інстанцій для покарання винних за позбавлення дітей життя, порушення невід’ємного права на безпечні умови проживання, свободу думки, освіту, родину тощо. 

Мета ініціативи: привернути увагу світової спільноти до воєнних злочинів росії проти дітей, використання їх у пропаганді та примусовій депортації. 

Сьогодні, особливо в Україні, кожен день має бути Днем захисту дітей, тож ми нагадуємо, що злочини путіна та львови-бєлової вже доведені МКС. Наш моральний обов’язок - притягнути до відповідальності абсолютно всіх причетних росіян за те, що вони зробили мільйони дітей вимушеними біженцями, сиротами, скалічили їх тіла та душі. 

В рамках ініціативи, команда WAW розробила креативи, беручи за основу роботи Бенксі, що були зроблені на стінах розбомблених будинків України, з додаванням зміненої цитати з пісні Pink Floyd “Hey, putin, leave the kids alone”. 

Створюйте власні креативи або поширюйте готові 

Активності в рамках проєкту: 

⇒ Пост-сторіс на підтримку ініціативи від дизайнерів Френка Вільде та Андре Тана, телеведучих телеканалу 1+1, співачки і акторки Карини Аввакумової, співачки Ліди Лі тощо 

⇒ За сприяння ГО “АРДІС” 4 червня, з 11:30 на Михайлівській площі відбудеться виступ ансамблю “Планета music”, який заспіває пісню Pink Floyd зі зміненою цитатою, з нагоди Дня вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України. Також плануються майстер-класи з домедичної допомоги від ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки» за участі ДСНС, та виступ Ліди Лі. 

⇒ Вже проведені акції партнерами WAW у Вільнюсі та Мілані, хор українців в Стокгольмі приєднався до ініціативи виконавши пісню “Hey, putin, leave the kids alone” 

Як доєднатися? 

- зробіть репост відео запощеного 1 червня зі сторінки waw_war_against_war у себе у своїх соціальних мережах (англійською, українською, італійською, російською

- поширюйте креативи із хештегом #kidsarenotaweapon (архів відео) - говоріть про ініціативу та мотивуйте інших долучатися 

- проводьте тематичні акції під гаслом “Hey, putin, leave the kids alone”, “Kids are not weapon” 

- маєте ще цікаві ідеї? Звертайтесь до нас за сприянням в організації

Ініціатори: WAW: War against war 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-