Сергій Борзов: Відтепер Вінниця має ще одного побратима - місто Карлсруе в Німеччині

Сергій Борзов: Відтепер Вінниця має ще одного побратима - місто Карлсруе в Німеччині

Укрінформ

Депутати Вінницької міськради одноголосно проголосували за підписання угоди з містом Карлсруе (Німеччина). Важливість цієї події для вінничан і німецьких партнерів підкреслив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

Сьогодні, 19 травня, депутати Вінницької міськради одноголосно проголосували за підписання угоди з містом Карлсруе (Німеччина).

Начальник ОВА Сергій Борзов подякував уряду та народу Німеччини за допомогу та підтримку українців у війні з рашистською навалою. Також він висловив вдячність членам делегації на чолі з мером міста Карлсруе Франком Ментрупом за те, що завітали до Вінниці у такий непростий для нашої держави час.

«Впевнений і глибоко переконаний, що цей крок дасть позитивний поштовх на шляху до євроінтеграції саме нашого обласного центру. Обмін досвідом та знаннями з німецькими фахівцями неодмінно матимуть гарні результати і будуть корисними та цікавими для обох сторін», – підкреслив очільник області.

Символічно, що під час урочистої сесії погасили марку, на якій зображено дві вежі міст-побратимів. Це чергове свідчення непохитності і сили у спільній боротьбі з агресором, єдності країн-партнерів України у цілях та прагненнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-