Mastercard та E-ZOO: разом, щоб дати більше можливостей власникам домашніх тварин

Mastercard та E-ZOO: разом, щоб дати більше можливостей власникам домашніх тварин

Укрінформ

Інтернет-магазин E-ZOO дарує додаткову знижку в 10% під час оплати покупок на сайті карткою Mastercard. Це означає, що навіть власники максимальної знижки за програмою лояльності магазину, отримують можливість ще більше заощадити, обираючи товари для вихованців. Додаткова знижка поширюється більш ніж на 1000 товарів для собак, котів, гризунів й птахів, та діє до літа!

Товари, що беруть участь в акції, постійно оновлюються, тому частіше заходьте на сайт, щоб не пропустити найцікавіше, адже навіть акційні товари з привабливою ціною, при оплаті Mastercard, стають дешевшими ще на 10%!

Сайт E-ZOO доступний для покупок 24 години на добу. Тут можна вибрати:

•    якісні корми для тварин від українських та закордонних виробників;

•    товари для правильного утримання та догляду за вихованцями;

•    сучасні рішення для поліпшення довкілля домашніх тварин.

Кормами та засобами для догляду магазин займається вже понад 10 років, а от «емоційна» категорія товарів відносно нова, і вона стає лише популярнішою з кожним днем!

У спільну акцію Mastercard та E-ZOO, поряд з кормами, аксесуарами та засобами для догляду, включені інтерактивні іграшки, одяг для тварин, лежаки, будиночки та багато інших товарів, які допомагають зробити кожен день вихованця яскравим та цікавим.

Це повною мірою відноситься і до маленьких вихованців: птахів, морських свинок, хом'яків, щурів й шиншил. Попри малий розмір, вони мають достатній інтелект, щоб відчувати прихильність та усвідомлювати, що з ними відбувається. Іграшки-головоломки, ласощі та якісні аксесуари для кліток допоможуть маленьким вихованцям зберігати прекрасну фізичну форму та гарний настрій, відчувати емоційний комфорт.

Для вигідніших покупок з Mastercard необхідно авторизуватися на сайті, щоб нараховувалась особиста знижка за програмою лояльності. Тоді, при виборі товарів для вихованця зі знижкою для власників Mastercard, вона додається до 10% і разом може скласти значну суму економії!

Завдяки знижкам у власників тварин з'являється можливість вибрати для вихованців не тільки необхідні товари, а й побалувати чимось особливим, наприклад, інтерактивною іграшкою або новими функціональними ласощами.

А для мешканців Канева, Києва, Борисполя, Броварів, Погребів, Стоянки та Крюківщини є додатковий бонус у вигляді безоплатної доставки (від будь-якої суми замовлення) до одного з наших магазинів.

Доставка он-лайн замовлень здійснюються безоплатно, при сумі замовлення від 500 грн (кур'єром по Києву, пригороду та на відділення Нової пошти). При доставці до поштоматів достатньо зробити замовлення на суму 200 грн.

Так що забирати замовлення із роздрібного магазину E-ZOO не тільки цікаво (можна наживо побачити безліч унікальних товарів), а й дуже вигідно!

Магазин працює вже 12 років, що дозволило налагодити тісні зв'язки з провідними виробниками товарів для тварин та сформувати привабливі ціни. Але межі досконалості немає і спільна акція з Mastercard – тому підтвердження!

На сайті E-ZOO ви обов'язково знайдете все, що необхідно для вашого вихованця, а подивитися товари наживо можна в одному з наших роздрібних магазинів (вкладка «Наші магазини» на сайті) – давайте разом потішимо наших найкращих друзів!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-