Сонячна електростанція для бізнесу та інших об'єктів

Сонячна електростанція для бізнесу та інших об'єктів

Укрінформ

Застосування енергії сонця дозволить забезпечити електрикою багато будівель та споруд. Потрібно лише правильно підрахувати потужність та провести додаткові розрахунки, обравши потрібну якість та параметри сонячні батареї. Але компанія SolarGarden пропонує готові рішення під ключ відповідно до конкретних об'єктів. Спеціалісти проведуть аналіз і дадуть на вибір декілька варіантів сонячних станцій.

Потужні електростанції можуть встановлюватися в магазинах, торгових центрах, офісах, салонах краси, гаражах та інших об'єктах. Правильно облаштована сонячна електростанція для бізнесу стане чудовим способом заощадити на класичній електриці. При раціональному використанні бізнес відчує істотну економію і не буде залежним від інших монопольних джерел.

Різновиди станцій

Виконання таких електростанцій доступне у трьох варіантах:

  1. Мережева. Після монтажу станції відбувається підключення до центральної мережі. Це зроблено для того, щоб отримувати дохід від продажу електроенергії, що виробляється. В основі таких станцій застосовуються фотовольтаїчні панелі, за допомогою яких відбувається постійна генерація електроенергії. За допомогою інвертора відбувається адаптація струму під нормальні умови;
  2. Автономна. Відмінний варіант для задоволення потреб, коли об'єкт знаходиться у великій віддаленості від місць, де є центральна мережа. Такий варіант від SolarGarden використовують практично всі компанії, які бажають отримувати цілодобову електрику. Воно заздалегідь акумулюватимуться в акумулятори з подальшим використанням в будь-який час;
  3. Гібридна. Одночасно допускається застосування принципів мережної та автономної станції. Гібридне виконання дозволяє програмувати споживання, а також акумулювати електрику для подальшого продажу.

Для багатьох це стало бізнесом, коли інвестор вкладає гроші і починає продавати електрику за зеленим тарифом, який в Україні поки що не такий, яким би хотілося багатьом.

Переваги сонячних станцій

Правильний розрахунок потужності та якісний монтаж у будь-якому випадку забезпечить власників великим набором переваг:

  • значна економія енергії;
  • незалежність від вартості електрики;
  • забезпечення об'єкта стабільним світлом;
  • легкість у модернізації та покращенні станції;
  • підвищення інвестиційної привабливості як бізнесу.

За додаткової економії завжди можна продавати надлишки електрики і цим також заробляти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-