Посівні матеріали для фермерів від магазину «Яблуком»

Посівні матеріали для фермерів від магазину «Яблуком»

Укрінформ

Безпосередньо перед посівною кампанією фермери намагаються вибрати найбільш ефективне та прибуткове зерно, що дозволяє спростити процес догляду за ним та автоматизувати численні процеси. З цієї причини багато хто вибирає соняшник чи кукурудзу як найбільш універсальні рішення під сучасні реалії.

До сівби потрібно заздалегідь готуватися з розумом, аналізуючи велику кількість доступних гібридів. Можна вибрати посівний соняшник у різних варіаціях, враховуючи селекцію, сорт, умови вирощування, кліматичні уподобання та багато іншого. Соняшник невибагливий до умов вирощування, від закупників спостерігається постійний попит, пропонується вигідна ціна та велика кількість доступних технологій.

Вибір посівної кукурудзи

Як альтернативу соняшнику можна вибирати кукурудзу. Вона також поділяється на кілька категорій залежно від селекції та цілей вирощування. Коли аналізується кукурудза посівна, необхідно вивчити низку параметрів. Найкраще відповісти на кілька запитань:

  1. Цілі висівання врожаю. Продукція в майбутньому може йти на зерно або силос, відповідно сорт та гібрид відрізняється продуктивністю. Коли площа маленька і продукт йде силос, тоді можна брати зернові гібриди чи змішані;

  2. Регіон проживання. Насіння української селекції чутливе до регіону вирощування, тому неправильний вибір показника ФАО загрожує надмірною вологістю, відповідно поля можна буде прибрати лише під Новий рік;

  3. Технологія вирощування. Аналізується температурний режим, кількість світла, волога, обробка ґрунту та багато іншого.

Ближче до посівної кампанії вартість матеріалу зростає, тому за наявності великих територій рекомендується заздалегідь подумати про купівлю, забезпечуючи собі ж вигідну вартість. При відсутності коштів завжди можна взяти кредити для фермерів.

Де придбати посівний матеріал?

Великий набір пропозицій формує інтернет-магазин «Яблуком», де є не лише соняшник та кукурудза, але також насіння бобових, пшениці, ячменю, гречка, буряків тощо. Крім того, пропонується великий набір супроводжуючої продукції, включаючи добрива різного типу, гумати, допоміжні препарати, а також аксесуари для саду та городу.

Рекомендується приділити деякий час на вибір та скористатися консультаціями від співробітників магазину. На основі запитів покупця вони сформують вибірку оптимального насіння, підготують замовлення та відправлять його до будь-якої точки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-