У громадах Вінниччини розпочато фахові виїзні медичні огляди – начальник ОВА

У громадах Вінниччини розпочато фахові виїзні медичні огляди – начальник ОВА

Укрінформ

Постійний стрес, у якому перебувають українці з початку повномасштабного вторгнення, сильно впливає на самопочуття та загострює усі хронічні хвороби. Тож обласна військова адміністрація ініціювала акцію «Час не марнуй – здоров'я пильнуй!»

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

Йдеться про виїзні фахові медичні огляди по громадах області. Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов разом з командою медиків відвідав Липовецьку громаду.

«На медичних локаціях усі охочі можуть не тільки здати різноманітні аналізи, вакцинуватись від інфекційних хвороб, а й отримати консультацію та пройти огляд в онколога, онко-дерматолога, ендокринолога та інших фахівців», - пояснює Борзов.

За його словами, важливо, що невеликий чекап свого організму можна зробити одразу ж на місці: виміряти тиск, перевірити рівень цукру в крові, а також імунізуватися.

«Зауважу, що вакцина – це безпечно і необхідно для того, щоб надійно захистити себе від хвороб», - підкреслила головний санітарний лікар Вінницької області Лідія Діденко.

Читайте також: Сергій Борзов: Обласна дитяча лікарня отримала новітню флюороскопічну рентгенівську систему

Вона також додала, що вакцинуватися потрібно вчасно, а особливо зараз, коли є багато ризиків, які також пов’язані з викликами воєнного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-