Допомога бізнесу під час війни безцінна

Допомога бізнесу під час війни безцінна

Укрінформ

Компанія "ВЕНКОН" продовжує підтримувати та допомагати тим, хто надає допомогу нужденним. Нещодавно компанія допомогла волонтерському центру Київської Митрополії, який піклується про військових та капелани. Компанія надала необхідне обладнання, включаючи зарядні станції, газові балони та портативні сонячні батареї. За допомогу особисто подякував Блаженнійший Митрополит Епіфаній.

Це обладнання стане незамінним помічником для тих, хто працює на передовій. Військові та капелани, які перебувають у зоні бойових дій, зазнають великих труднощів із зарядкою своїх пристроїв та підтримкою своєї життєдіяльності. Зарядні станції, надані компанією “ВЕНКОН”, дозволять їм заряджати свої пристрої без необхідності залишати місце служби. Газові балони забезпечать військових пальним, а сонячні батареї дозволять отримувати енергію навіть у віддалених та важкодоступних місцях.

Таким чином, завдяки компанії “ВЕНКОН”, волонтерський центр Київської Митрополії зміг надати своїм військовим та капеланам все необхідне для успішного виконання своїх завдань. Ця допомога стане неоціненною в роботі на передовій та допоможе зробити життя цих людей більш комфортним та безпечним. Ми сподіваємося, що і в майбутньому компанія “ВЕНКОН” продовжуватиме свою благодійну діяльність і допомагатиме тим, хто потребує допомоги. Джерело інформації Православна церква України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-