Представники Українського освітнього хабу зустрілись з Принцем Уельським Вільямом

Представники Українського освітнього хабу зустрілись з Принцем Уельським Вільямом

Укрінформ

23 березня 2023 року у Варшаві (Hala Koszyki Centrum), відбулася зустріч Принца Уельського Вільяма з українською молоддю.

Співробітники Українського Освітнього Хабу (Цифрового Освітнього Центру - DLC) в Польщі Анастасія Антоненко та Вікторія Сергійчук, які є переселенками з Маріуполя та Херсона, поділитися своєю історією перебування в окупації та розказали про нинішню ситуацію у країні, а також передали принцу Уельському Вільяму подяку від української молоді за допомогу Україні.

«Дуже важливо постійно доносити інформацію про Україну усіма можливими способами. Тому ми, як і багато інших українських громадських організацій, беремо участь у подібних заходах. Для нас велика честь бути присутнім на зустрічі з Принцем Уельським Вільямом, який є однією з найвпливовіших осіб у світі. А нещодавно ми активно брали учать у запрошенні українців на виступ Президента США Джо Байдена, який відбувся у минулому місяці у Варшаві», - сказала Виконавчий директор Асоціації інноваційної та цифрової освіти, координаторка Мережі Українських Освітніх Хабів (Цифрових Освітніх Центрів - DLC) Марія Богуслав.

Нагадаємо, що до Мережі Українських Освітніх Хабів (Цифрових Освітніх Центрів - DLC), яку реалізує Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти та Асоціація інноваційної та цифрової освіти вже входить 20 хабів – 10 розташовано у Європі (у Польщі, Німеччині, Швейцарії, Великобританії, Чехії, Словаччині, Угорщині, Болгарії, Іспанії та Австрії) і 10 - в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-