«Доброго чаю, ми з України!»
MONOMAX дарує бійцям 10 000 000 чашок тепла

«Доброго чаю, ми з України!» MONOMAX дарує бійцям 10 000 000 чашок тепла

Укрінформ

Компанія «Мономах» представляє благодійну програму «10 мільйонів чашок тепла для наших героїв» https://teplo.monomakh.com.ua . Даруємо фронту наш легендарний чай, щоб зігріти бійців, дати кожному краплинку енергії та підтримати в боротьбі за Перемогу.

Ця програма – історія про те, як традиційний корпоративний захід перетворився на масштабний волонтерський проект. Минулої осені, обговорюючи в команді варіанти різдвяних подарунків для партнерів та клієнтів, ми подумали: а чого саме вони найбільше чекають? Відповідь була очевидною: всі українці найбільше бажають Перемоги! І замість класичних презентів ми вирішили зробити свій внесок для фронту – власною продукцією. Взяли «новорічний» бюджет, збільшили його у багато разів), мобілізувавши резерви, і втілили цю ідею. Для нас це – справа честі, бо саме «Мономах» – лідер чайного ринку України, на 100% український виробник. А лідерство має проявлятися не лише на полиці. Вважаємо своїм обов’язком бути постачальником чаю номер один для наших воїнів.  

Передаємо на фронт наш хіт, улюблений чай споживачів - чорний цейлонський https://www.facebook.com/monomakh.ua . Це листовий чай у пірамідках. Для максимальної зручності кожна пірамідка запакована в індивідуальне саше. Ми прагнули звернутися до кожного бійця, дякуючи за найважчу і найпочеснішу роботу на світі – боротьбу за Свободу. І на кожному пакетику написали слова, у які віримо. «Відчуй тепло чаю і наших сердець», - вдячно кажемо ми героям. А ще - «Наших перемог, як і смачного чаю, багато не буває!», «Чаювання з побратимами зігріває серце», «Доброго чаю, ми з України!», «Чай зігріває – ЗСУ наступає!»

Готову продукцію відправляємо на централізовані склади ЗСУ, звідки чай доставлятиметься всім підрозділам різних типів військ. 10 мільйонів саше планується виробити і роздати впродовж двох місяців. Перша партія, 2 млн пакетиків чаю, вже направлена бійцям наприкінці січня 2023. На порозі – весна, і ми віримо, що вона стане для України переможною. Наближаємо Перемогу разом з усіма українцями, підтримуючи своєю продукцією бійців на фронті, а розвиваючи виробництво - економіку країни. Разом - переможемо! Слава Україні!

Довідка. АТ «Мономах» - перша українська чайна фабрика, заснована у 1991 році. Сьогодні це сучасне сертифіковане виробництво, оснащене згідно передових технологій. Висока якість і безпека продукції відповідають міжнародним стандартам та вимогам Євросоюзу, що підтверджено сертифікатом FSSC 22000. АТ «Мономах» належать бренди чаю LOVARE, MONOMAX, «Чайні шедеври», а також бренди кави FERARRA і «Кавові шедеври».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-