«Як начинити гадюку салом»: вийшла книга про побудову бізнесу на творчості

«Як начинити гадюку салом»: вийшла книга про побудову бізнесу на творчості

Укрінформ

Українське видавництво книголав видало книгу «Як начинити гадюку салом». Це — покрокова інструкція про побудову бізнесу на творчості від підприємців та Олександри Фідкевич - директорки проєкту «Євген Клопотенко».

Понад шість років Олександра та Євген реалізовують унікальну для України модель бізнесу, в основі якої — творчість і кулінарія. Тож з огляду на власний досвід, у книзі Олександра пояснює, як ефективно перетворити креатив на комерцію та побудувати сильний бренд.

Видання містить дієві поради про те, як створити бізнес-модель власної справи та правильно визначити її місію. Як досліджувати цільові аудиторії та працювати з ними. Як опанувати стратегічне планування та грамотно використовувати свій бюджет. Як працювати зі спонсорами та рекламодавцями. Та як власникам бізнесу реагувати на негатив і взаємодіяти з прихильниками.

До всього, авторка говорить не тільки про успіхи, а й про труднощі. Та ділиться історіями із залаштунків організації кулінарного бізнесу.

«Я зрозуміла, що хочу написати книжку-натхнення для тих, хто прагне зробити те, на що ніяк не наважувався: набратися сміливості й заснувати власний маленький бізнес, почати заробляти на творчості чи зухвалій ідеї, а можливо, стати продюсером або директором творчої людини. Якщо ви не маєте ані найменшої гадки, як усе це працює, — сподіваюся, саме ця книжка допоможе вам зробити перший крок у новий досвід!» – розповіла Олександра Фідкевич.

«Олександра Фідкевич створила рецепт-мастрід! Це надзвичайно практична книжка, яка до того ж написана легко, метафорично та з гумором. Творчим людям або підприємцям-початківцям вона дасть чітку схему дій, як можна впорядкувати та монетизувати їхню діяльність, операційним менеджерам допоможе проаналізувати робочі алгоритми й запропонує безліч крутих лайфхаків. А шанувальників Євгена Клопотенка книжка занурить у цікаву пригоду – адже хто не хоче потрапити на кухню шеф-кухаря – залаштунки неймовірно успішного проєкту», – сказала Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав.

Книга доступна до замовлення на сайті #книголав

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-