ПОСТАНОВА Верховної Ради України

ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Укрінформ
Про попередній звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування смерті (вбивства) народного депутата України Полякова Антона Едуардовича

Заслухавши та обговоривши попередній звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування смерті (вбивства) народного депутата України Полякова Антона Едуардовича, Верховна Рада України постановляє:

1. Попередній звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування смерті (вбивства) народного депутата України Полякова Антона Едуардовича (далі - Тимчасова слідча комісія) взяти до відома (додається).

2. Зважаючи на зміст висновків і пропозицій, викладених у попередньому звіті Тимчасової слідчої комісії, продовжити строк діяльності Тимчасової слідчої комісії до 17 травня 2023 року.

3. Направити попередній звіт і матеріали Тимчасової слідчої комісії до Офісу Генерального прокурора для їх вивчення та відповідного реагування.

4. Остаточний звіт Тимчасової слідчої комісії про виконану роботу заслухати на пленарному засіданні Верховної Ради України до 17 травня 2023 року.

5. Керівнику Апарату Верховної Ради України Штучному В.В. забезпечити ознайомлення народних депутатів України з висновками і пропозиціями, викладеними у попередньому звіті Тимчасової слідчої комісії.

6. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України                                            Р.СТЕФАНЧУК

м. Київ

1 грудня 2022 року

№ 2790-IX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-