AICPA та CIMA – спонсори інавгураційного симпозіуму  з питань сталого розвитку та  МСФЗ

AICPA та CIMA – спонсори інавгураційного симпозіуму з питань сталого розвитку та МСФЗ

Укрінформ

Подія цього місяця ознаменує прогрес у глобальних стандартах, пов’язаних із розкриттям інформації щодо сталого розвитку для інвесторів

AICPA & CIMA, які разом утворюють Асоціацію міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів, будуть ключовими спонсорами першого Симпозіуму сталого розвитку МСФЗ, який відбудеться 17 лютого в Монреалі.

Роль AICPA та CIMA як платинового спонсора заходу відображає постійну підтримку цих організацій сприяння високоякісного обліку сталого розвитку та звітності за допомогою вказівок і ресурсів професійного розвитку. Також це показує їхню позицію щодо узгоджених у всьому світі стандартів звітності, розроблених такими відповідними органами, як Рада з міжнародних стандартів сталого розвитку (ISSB), розробник стандартів сталого розвитку в рамках Фонду МСФЗ.

Симпозіум зі сталого розвитку МСФЗ, який відбудеться в Palais des congrès de Montréal, призначений для лідерів світового бізнесу, інвесторів і політиків. Він буде зосереджений на багатьох темах, зокрема:

• Перспектива прийняття запропонованих Стандартів розкриття інформації про сталий розвиток МСФЗ;

• Проблеми, пов’язані зі сприянням розкриттю інформації про сталий розвиток у країнах із економікою, що розвивається, і малими та середніми компаніями;

• Найкращі практики інтегрованого звітування та випадки використання.

«Стійкий розвиток є ключовою стратегічною сферою для AICPA & CIMA та глобальної бухгалтерської професії в цілому», — сказав генеральний директор AICPA & CIMA Баррі Меланкон, CPA, CGMA. «Розробка всесвітньо прийнятих, всеосяжних і надійних стандартів розкриття інформації сприятиме переходу до більш відповідальної ділової практики, підвищить надійність розкриття інформації, пов’язаної з ESG, і поставить створення довгострокової цінності в центр корпоративної діяльності та звітності. Інвестори та кредитори вимагають чіткої та послідовної оцінки та розкриття інформації, підкріпленої суворими гарантіями, і Симпозіум сталого розвитку за МСФЗ стане гарним мірилом прогресу, якого ми досягли досі».

Баррі Меланкон візьме участь у панельній дискусії щодо інтегрованої звітності під час заходу. Більш детальну інформацію можна знайти в програмі симпозіуму agenda.

Щоб дізнатися більше про зусилля AICPA та CIMA щодо сталого розвитку, відвідайте aicpa.org/esg

Контакти для ЗМІ:

Мартина Макєль, старший спеціаліст з маркетингу та комунікації, AICPA/CIMA

Електронна пошта: Martyna.Makiel@aicpa-cima.com Телефон: +48 662 800 455

Наталія Вовчук, офіційний представник СІМА в Україні, AICPA/CIMA

Електронна пошта: nataliia.vovchuk@aicpa-cima.com Телефон: +38 067 808 55 77

Про Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів

Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів (CIMA), заснований у 1919 році, є провідним та найбільшим професійним органом бухгалтерів у світі. У рамках Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів (Асоціації) її члени та студенти діють у 179 країнах, працюючи в основних колах бізнесу. Члени та студенти CIMA працюють у промисловому, комерційному, державному секторах та у некомерційних організаціях. CIMA тісно співпрацює з роботодавцями та спонсорами передових наукових досліджень, що дозволяє постійно оновлювати кваліфікацію і вимоги до професійного досвіду та продовжувати професійний розвиток; це, в свою чергу, гарантує зацікавленість роботодавців саме в цих аспектах в рамках відбору бізнес-лідерів, що мають підготовку у фінансах.

Про Асоціацію міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів

Асоціація міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів (Асоціація) - це найвпливовіший орган професійних бухгалтерів, що поєднує в собі сильні сторони Американського інституту CPA (AICPA) та Привілейованого Інституту Управлінських Бухгалтерів (CIMA); це дозволяє розширити можливості, зміцнити довіру та сприяти процвітанню людей, підприємств та економік в усьому світі. Асоціація являє собою 650 тис. членів та студентів, що діють у сферах державного та управлінського бухгалтерського обліку, та обстоює громадські інтереси та стійкість бізнесу в умовах наявних та нових викликів. Завдяки широкому охопленню, чіткому підходу та наявності ресурсів, Асоціація підвищує репутацію, професійну придатність та якість CPA, CGMA та фахівців з бухгалтерського обліку та фінансів в усьому світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-