Dicentra – приносить радість у День народження

Dicentra – приносить радість у День народження

Укрінформ

Dicentra – перші з доставки квітів! Завдяки їхньому новаторському підходу та досвідченим флористам вони готові привнести унікальний творчий підхід та ексклюзивність для всіх ваших особливих випадків. Від грандіозних свят до повсякденних вечірок.

Великий вибір букетів на день народження

Ми вибрали одні з найкращих букетів для квіткового подарунка на день народження:

  • Коробка 45 Червоних та Білих троянд

Ідеальний подарунок для мами на день народження. Цей чудовий букет з червоних та білих троянд. Він передає всі яскраві емоції свята та почуття кохання. Доставка троянд на день народження виражає сильні почуття.

  • Букет 730

У День народження подаруйте іменинниці букет червоних троянд із блакитною гортензією. Букет 730 створює поєднання що надихає. Поєднання цих відтінків говорить про непохитну підтримку та прихильність.

  • Букет 413

Здивуйте свою дружину у цей особливий День народження. Він складається з білих троянд, хризантем та білої еустоми. Букет 413 із цих квітів обов'язково віднесе її в квітковий світ. Покажіть їй, що ви дбаєте про неї цього дня народження!

  • Букет 51 Червона троянда Родос

Ніщо так не каже "я кохаю тебе", як приголомшливий букет бордових троянд. Ідеальний спосіб показати своє кохання. Завдяки глибоким, північним відтінкам та чудовим відтінкам ваша іменинниця обов'язково відчує себе особливою та коханою.

Бюджетні квіти на День народження

Подарунок на день народження не обов'язково має бути дорогим. Dicentra пропонує чудові варіанти для людей з обмеженим бюджетом. Пропонують красиві та доступні квіти на день народження, які обов'язково відповідають якості. Деякі з кращих троянд, доставлених у бутік Dicentra, можна знайти тут:

  • Букет 11 Роуз Вау

Пропонуємо чудовий букет з помаранчевих троянд. Кожна ніжка ретельно відібрана та професійно зібрана. Саме так флористи створили фантастичне шоу, яке обов'язково дасть радість. Пишний, з розкішними квітами та ошатним листям. Ця виставка яскравих троянд залишить незабутні враження.

  • Букет 15 Альстромерій Мікс

Це чудовий букет з альстромерій. Яскрава краса цих квітів, що привертає увагу, не залишить нікого байдужим. Букет дозволить вам насолодитися духом кольору у вашому будинку! Замовте зараз квіти у день народження.

  • Букет 11 Білих Хризантем

Ця особлива комбінація випромінює меланхолійну, але елегантну атмосферу. З приголомшливою композицією з білих хризантем людина, яка їх подарувала, обов'язково надішле потужне послання. Букет білих хризантем зробить урочистість незабутнім.

  • Букет 15 Малинових Троянд

Немає нічого кращого за букет яскраво-малинових троянд. Доставка троянд до дня народження покаже, як сильно ви про них дбаєте. Dicentra з гордістю пропонує чудову колекцію троянд. Ці яскраві букети квітів обов'язково справлять враження.

  • Букет 25 Троянд Меморі Лейн

Букет із блідо-фіолетових троянд - це видовище. Ця дорогоцінна композиція поєднує в собі елегантність та романтику. Вирощений у доглянутих садах, він містить лише найкращі троянди. Старовинні свіжі троянди створюють непідвладну атмосферу часу.

  • Букет 35 Троянди Чері О

Рожеві троянди десятиліттями були вічним символом захоплення та прихильності. Ніжні пелюстки пробуджують глибокий зв'язок між дарувальником та одержувачем. Ці оригінальні букети з живих квітів одна з найкращих пропозицій для Дня народження.

Троянди на День народження від Dicentra

Троянди - ідеальний подарунок на День народження. Dicentra - служба доставки квітів, що спеціалізується на найсвіжіших і найкрасивіших квітах. Ви можете вибрати відповідний букет для коханої людини та доставити його до порога. Ми гарантуємо свіжість та якість наших квітів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-