Безкоштовна англійська для українців від Englishdom

Безкоштовна англійська для українців від Englishdom

Укрінформ

Зараз кожен робить те, що добре вміє для підтримки України! ЗСУ — боронять Батьківщину, волонтери — опікуються, а ми — мотивуємо вивчати англійську мову! Бо спілкуючись зі світом однією мовою, ми можемо поділитися історіями щодо подій в нашій державі без прикрас, розширити бізнес зв’язки, налагодити співпрацю з міжнародними благодійними фондами та асоціаціями.

Englishdom здійснив ряд безкоштовних ініціатив для українців, щоб опанування англійської було доступним, а також цікавим та ефективним.

  • Онлайн-курси — інтерактивна платформа для самостійного вивчення

  • Групові заняття — онлайн навчання у групах із викладачем 

  • ЄАнглійська — базова англійська допомога у спілкуванні за кордоном

ED Course

Ми відкрили безкоштовний річний доступ до онлайн-курсів англійської мови на нашому сайті за промокодом StandWithUkraine.  Інструкція до активації промокоду доступна за посиланням.

ED Course — онлайн-платформа для самостійного опанування англійської мови за допомогою інтерактивних курсів, які побудовані із врахуванням теорії та практики, рівня підготовки студента та, навіть, сфери його діяльності.

Усього для навчання доступно 16 курсів:

  • 4 базові курси для вивчення англійської для дорослих — від Elementary до Upper–Intermediate

  • 4 базові курси для вивчення англійської для дітей та підлітків — від Starter до Intermediate

  • 8 спеціалізованих курсів — для IT-фахівців, бізнесу, підготовка до IELTS, підготовка до шкільних іспитів та інші.

Базові курси складаються з 25 уроків, спеціалізовані — від 5 до 15 уроків (залежно від програми).

Коли ви не впевнені, який ваш рівень англійської мови, рекомендуємо попередньо пройти тест на його визначення.

Щоб розпочати навчання, потрібно встановити мобільний додаток ED Course на будь-який гаджет (телефон, чи планшет, чи комп’ютер — або на всі одразу). Після чого ви можете вивчати англійську мову будь-де, та у будь-який зручний час.

Щоденні, навіть 20 хвилинні заняття, дозволять вам збільшити словниковий запас, згадати або вивчити англійську граматику, відпрацювати теорію на практиці, прокачати навички аудіювання та говоріння.

Безкоштовне групове навчання з англійської мови

Запрошуємо вас взяти участь  у  безкоштовних групових онлайн навчаннях з нашим викладачем, які регулярно проходять з понеділка по п'ятницю. Всі групи розподілені за рівнем від Elementary до Upper–Intermediate.

Як приєднатися до онлайн групи:

  • встановлюєте додаток Zoom на ваш гаджет

  • обираєте онлайн групу, яка підходить саме вам 

  • переходите за посиланням з розкладу за 2 хвилини до початку уроку

  • займаєтесь безкоштовно 50 хвилин з викладачем у групі

Навчання у групі дозволяє засвоїти більший обсяг інформації, унеможливлює вимовні помилки та в колі однодумців, надихає на подальші власні мовні рекорди!

Безкоштовна програма «ЄАнглійська»

ЄАнглійська — це спеціальні випуски уроків з англійської мови для вимушених українських переселенців, які розташовані на нашому Ютуб каналі.

Кожен випуск містить корисні набори слів та фраз, які допоможуть у спілкуванні та швидкій адаптації у нових реаліях українцям  за кордоном.

Для тих українців, які зацікавлені в індивідуальних онлайн заняттях  з персональним викладачем, ми надаємо знижки 15% за промокодом PRAY_FOR_UKRAINE на пакети з 20 та 50 уроків.

Друзі, ніколи не зупиняйтесь вчитися! Майбутнє нашої незалежної, сильної та прекрасної України залежить від того, що робить кожен із нас щодня!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-