Десятки мільйонів гривень на благодійність – кому допомагає IDS Ukraine

Десятки мільйонів гривень на благодійність – кому допомагає IDS Ukraine

Укрінформ

Національний виробник питної води, компанія IDS Ukraine, до складу якої входять бренди Моршинська, Миргородська, Аляска, Aqua Life та ексклюзивна дистрибуція Borjomi, протягом 2022 року надала благодійну допомогу на суму 75 млн грн.

З початку повномасштабного вторгнення компанія активно підтримує українців критично важливим для життя продуктом – питною водою. Починаючи з 24 лютого на потреби ЗСУ, лікарень, тимчасово переселеним особам та на деокуповані території було безоплатно передано більше 320 великих вантажівок якісної бутильованої води на суму 61 млн грн! Відчуваючи свою відповідальність перед населенням України, IDS Ukraine однією із перших відправляє продукцію на деокуповані території, як тільки це стає безпечно. Так, вже у перші дні через волонтерські організації було передано воду у звільнений Херсон, перед цим – мільйони пляшок було доставлено у деокуповані райони на сході країни. Загалом, компанія співпрацює на регулярній основі з більш ніж 40 благодійними і волонтерськими організаціями, включаючи всесвітньо відомі.

Особливу увагу і турботу IDS Ukraine приділяє допомозі ЗСУ. Компанія перерахувала близько 10 млн грн на потреби армії та благодійних організацій, які опікуються допомогою ЗСУ. Крім того, співробітникам, які вступили до лав ЗСУ та ТрО, компанія закупила сучасне екіпірування на суму понад 3,5 млн грн, серед якого військове спорядження та взуття, каски, бронежилети, аптечки. Усі працівників продовжують отримувати зарплату, попри скасування таких гарантій державою. Загальна сума виплат склала понад 25 млн грн.

«Ми розуміємо важливість допомоги і підтримки великого бізнесу країні. Благодійна допомога тим, хто цього найбільше потребує – це наше зобов’язання і соціальна відповідальність, один із важливих напрямків бізнесу. Ми плануємо продовжити велику благодійну програму у наступному році», - коментує Марко Ткачук, Генеральний директор IDS Ukraine.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-