Україна - під масованою ракетною атакою

Україна - під масованою ракетною атакою

Оновлюється
Укрінформ
російські війська масовано атакували Україну ракетами

10:46

В Україні оголосили відбій повітряної тривоги.

10:42

У небі над Києвом сили протиповітряної оборони знищили 16 ракет. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

10:29

У Києві наразі відомо про трьох постраждалих унаслідок падіння уламків російських ракет, серед них 14-річна дівчинка. Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко у Телеграмі.

10:24

Підрозділи Сил оборони збили над Одещиною 21 ворожу ракету. Про це начальник Одеської ОВА Максим Марченко повідомив у Телеграмі.

10:20

У Харкові війська рф цілили по критичній інфраструктурі в двох районах. Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Харків та Харківська область під ударами ворожих ракет. Попередньо, є прильоти чотирьох ракет, ймовірно С-300, в Немишлянському та Основ'янському районах. Під прицілом - критична інфраструктура. На місці працюють рятувальники. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється», - йдеться у повідомленні.

10:07

У Києві в Дарницькому районі внаслідок падіння уламків російських ракет постраждало двоє осіб. Про це Київська міська військова адміністрація повідомила у Телеграмі. "За попередньою інформацією відомо про двох постраждалих у Дарницькому районі. Їм надана перша медична допомога. Дані уточнюються", - йдеться у повідомленні.

10:05

У селі на Одещині уламки російської крилатої ракети влучили у житловий будинок. Про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі. «Одеська область, село Степове. Уламки крилатої ракети влучили у житловий будинок. Наслідки уточнюються», - написав Тимошенко.

09:56

На Харківщині війська рф разом із ракетними ударами почали артилерійський обстріл прикордонного міста Вовчанськ. «Ворог продовжує завдавати удари, наразі з РСЗВ по Вовчанську. Залишайтесь в укриттях», - написав начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник («Марсель»).

09:45

У повітряному просторі України більш як 120 ракет, випущених росією.

Такі дані оприлюднив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк у Твіттері.

«29.12.22. Над усією Україною більш як 120 ракет, випущених «злобным русским миром», щоб зруйнувати критичну інфраструктуру і масово вбивати цивільних… Чекаємо на чергові пропозиції від «миротворців» про «мирне врегулювання», «гарантії безпеки для Росії» і про небажаність провокацій», - написав Подоляк.

09:39

У Львові та області прогриміли вибухи — працює ППО.

09:31

Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що у столиці пролунали кілька вибухів. Згодом він попередив про можливі перебої електропостачання. "Зарядіть телефони та інші пристрої. Зробіть запас води", - закликав киян Кличко.

09:30

Харків зазнав ракетних ударів, є «прильоти» у Слобідському районі. Про це повідомив у Телеграмі Харківський міський голова Ігор Терехов.

09:21

На Сумщині сили протиповітряної оборони збили ще одну ракету.

09:15

У Києві уламками збитих російських ракет пошкоджено два приватні будинки в Дарницькому районі, промислове підприємство в Голосіївському районі та дитячий майданчик в Печерському районі. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація. 

09:11

Українські військові збили п'ять російських ракет над Чорним морем. Про це повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

08:50

У Сумській області сили протиповітряної оборони збили російську ракету.

Про це повідомляє Оперативне командування “Північ” .

08:35

Як передає Укрінформ,  Командування Повітряних сил ЗСУ повідомляє , що ворог атакує Україну з різних напрямків крилатими ракетами повітряного та морського базування з літаків стратегічної авіації та кораблів. 

Крім того, спостерігається висока активність тактичної авіації окупантів.

Робота протиповітряної оборони можлива по всій території держави.

08:30

У Києві пролунав вибух.

Як повідомила Київська міська військова адміністрація, у місті працюють сили протиповітряної оборони. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-