Камерний модуль флагманів Айфон 14: яскраві знімки та професійні відео

Камерний модуль флагманів Айфон 14: яскраві знімки та професійні відео

Укрінформ

iPhone 14 багато хто вибирає виключно за рахунок його найширших можливостей для зйомки фото та відео. Для цих завдань смартфон підходить ідеально – селфі, знімки на основну камеру та ролики виходять такими ж якісними, як і при використанні професійної спеціалізованої техніки. У новому поколінні продуктивно вніс деякі доповнення, що розширили можливості «яблучної» техніки для контент-мейкерів та блогерів. Пропонуємо розібратися, що змінилося.

Оптика: оновлення є, але не значні

iPhone 14 Pro вперше отримав розширення у 48 Мп - тобто в 4 рази більше, ніж було у 13-му поколінні. Базові моделі залишилися без удосконалення – поки що, ймовірно, до наступного року. А ось діафрагми стали кращими у всіх лінійках – вони вловлюють ще більше світла, а тому можуть робити яскраві та якісні знімки при недостатньому освітленні. У флагманських лінійках на задній панелі розміщено 3 об'єктиви – ширококутний, надширококутний та телефото, вони посилені сканером LIDAR. Останній дозволяє деталізувати знімки у портретному режимі. Плюс на передній панелі розміщена фронталка – для ваших яскравих селфі та спілкування з відеозв'язку.  

Головне – це програмне забезпечення 

Традиційно шикарні фото та відео iPhone 14 Pro Max робить не стільки за рахунок оптики, скільки завдяки можливостям програмного забезпечення та підтримці методів обчислювальної фотографії. Графічний процесор автоматично видаляє шуми та перешкоди в процесі зйомки, що дозволяє витягнути за якістю кожен кадр. Є функції автофокусу, яскравий спалах, цифровий та оптичний зум. Збереглися всі режими, які були у минулих поколіннях – нічний, портретний, спортивний, можна робити панорамні знімки та макрофотографії з відстані лише 20 міліметрів. Відео можна створювати в 4К, є кінематографічний режим та ProRes, з яким переходи між об'єктами під час зйомки будуть плавними, не потрібно їх монтаж. Цю опцію вже високо оцінили блогери за минулим поколінням смартфонів. 

Додалися нові візуальні ефекти та фотографічні шаблони, які можна використовувати під час створення контенту. 

Окремо відзначимо розширені можливості для редагування та обробки готового контенту. Готувати фото та відео до публікації стане ще простіше.

А щоб придбати смартфон 2022 року, зверніться до мережі магазинів Apple у Києві My Cloud Store або її інтернет-магазину. Тут ви можете купити Айфон за найкращими цінами, в розстрочку, з офіційними гарантіями якості та швидкою доставкою в будь-яку точку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-