Двоспальні ліжка: різновиди меблів та правила підбору

Двоспальні ліжка: різновиди меблів та правила підбору

Укрінформ

Створення комфортних умов у сімейному житті супроводжується підбором ідеальних меблів, які і створюють цей комфорт. Йдеться про двоспальне ліжко як основу відпочинку, вдалого розташування та комфортного нічного сну. Сучасній людині просто необхідне якісне ліжко з ідеальною основою, що доповнюється оптимальним матрацом під вагу людини.

Незважаючи на велику різноманітність, все одно можна зробити вдалий вибір, ґрунтуючись на своїх уподобаннях. Вибираючи ліжко двоспальне необхідно визначитися з розмірами, різновидом, технічними параметрами і зовнішнім виглядом. Каталог включає велику кількість готових ліжок, але за бажанням можна зробити індивідуальне замовлення на виготовлення.

Параметри ліжок

Основними характеристиками, що визначають вибір двоспального ліжка, є такі компоненти:

  • довжина, ширина та висота;
  • матеріал виготовлення;
  • параметри узголів'я;
  • особливості та вид матраца;
  • зовнішній вигляд.

Золотим стандартом ширина є 160-180 см, а довжина 200-220 см. Бажано мати невеликий запас для кожного чоловіка приблизно по 10-15 см. Більшість ліжок оснащуються м'яким узголів'ям, що виглядає красиво.

Матеріали

Дорогі моделі двоспальних ліжок виготовляються із масиву натурального дерева, а бюджетні та середні варіанти із МДФ та ДСП. Також є ліжка на основі металевого каркасу або з комбінуванням кількох видів матеріалів.

Найбільш дорогі моделі з дерев'яною основою. Комбінування МДФ та металу має меншу вартість. Збільшує вартість наявність підйомного механізму, що дозволяє комфортно підняти матрац з ламелями, щоб розташувати внизу особисті речі. Білизняні ніші практично завжди є приємним доповненням до двоспального ліжка.

Де придбати меблі?

Компанія «Мебліхіт» пропонує досить великий асортимент ліжок та інших меблів. Продукція є у готовому вигляді або на замовлення відповідно до вимог клієнтів. Висока якість підтверджується застосуванням перевірених матеріалів та тканин зокрема. На вибір є більше 100 варіантів виконання лише однієї моделі ліжка, адже узголів'я може бути з натуральної шкіри, екошкіри, велюру, жаккарда та інших матеріалів.

Асортимент пропонує на вибір меблі під будь-які фінансові запити. Бажаючі можуть оформити кредит або зробити покупку у форматі оплати частинами. До всіх областей України, де не ведуться активні бойові дії, діє доставка. Оплата доступна по факту отримання ліжка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-