Цифрове піаніно – нові технології у класичних формах

Цифрове піаніно – нові технології у класичних формах

Укрінформ

Піаніно бувають різного виду, але особливою популярністю через простоту та надійність користуються цифрові моделі. Вони відносяться до класу електронних пристроїв і здатні створювати звучання, близьке до акустичного звуку. Якість звуку визначається вбудованими елементами та набором додаткових функцій. Необхідно визначитися з якою метою купується піаніно, щоб зробити вдалий вибір.

Подібні пристрої мають 88 клавіш, так само, як і акустична версія. На сайті secunda.com.ua цифрові піаніно представлені у великому асортименті. Там навіть найвибагливіший покупець підбере для себе ідеальне рішення. Цифровий інструмент нагадує акустичну установку, а не звичайний синтезатор, адже розмір клавіш, їх конструкція та габарити однакові. Хоча є і моделі у вигляді синтезаторів, але для особливих потреб.

Варіації цифрових піаніно

Застосування цього варіанта є виправданим рішенням, особливо для дитини, яка хоче навчатися грі на цьому інструменті. Застосування акустики не завжди вигідне, адже таке піаніно чи рояль не завжди практичне рішення. Інструменти громіздкі та важкі.

Звичайні синтезатори хоч і легкі, відрізняються практичністю, але мають 76 кнопок і вони не зможуть імітувати піаніно. Альтернативним рішенням є три позиції:

  1. Сценічне піаніно. Компактний вигляд цифрової моделі. Кришка для приховування клавіш відсутня, чудовий інструмент для професійної діяльності. Вбудована одна педаль, але є можливість встановити придаток на три педалі;
  2. Цифрове піаніно. Вирізняють сценічні та кімнатні моделі. Вбудована акустична установка відрізняється високою потужністю;
  3. Цифрові роялі. Класичне виконання, але вага істотно менша. В наявності є кришка, молоточкова система клавіш, а також трифазна педаль.

Який із варіантів вибрати – особиста справа кожного. Необхідно визначити завдання і те, за яких умов піаніно використовуватиметься.

Де придбати цифрове піаніно?

Магазин Secunda пропонує різні варіанти виконання цифрових піаніно. Великий асортимент такої продукції спростить вибір, оцінюючи характеристики та навіть фотографії. Консультації допоможуть досягти вдалого вибору з урахуванням особистих переваг.

Діє доставка в багато областей України, а оплата можлива за фактом доставки. Майже всі цифрові піаніно доповнюються гарантією від виробника. У разі дефектів або поломок завжди можна розраховувати на додаткову допомогу та рекомендації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-