3 мільйони гривень від «Укрзолото» на дрони для ЗСУ

3 мільйони гривень від «Укрзолото» на дрони для ЗСУ

Укрінформ

Нині увесь світ знає, що байдужість — це не про українців! І незламні українські люди та бренди щодня впевнено підтверджують це. Ось лише декілька днів тому національна ювелірна мережа «Укрзолото» відзвітувала про результати благодійної ініціативи «Пташки для ЗСУ», проведеної у жовтні 2022.  

Клієнти мережі, купуючи прикраси у жовтні, могли не тільки закарбувати у прикрасах світло їх щасливих моментів, а й допомогти українській армії. З 1 по 31 жовтня в рамках благодійної акції «Пташки для ЗСУ» 100 грн з кожної покупки відраховувалось на потреби Сил Оборони. 

Завдяки спільним зусиллям вдалось зібрати 1 583 600 грн. Але, розуміючи всю важливість даного збору, мережа «Укрзолото» вирішила подвоїти цю суму. Тож у Благодійний Фонд Сергія Притули було перераховано 3 168 000 грн. На ці кошти будуть куплені «пташки» для наших воїнів — це 30 дронів DJI mavic 3 та DJI Matrice. 

Саме ці дрони допомагають ефективно відстежувати ворога, виявляти скупчення техніки та коригувати вогонь. А ще дозволяють нашим військовим безпечно проводити операції, не підходячи у розвідці близько до позицій ворога. Тому дрони наразі так потрібні на полі бою.

Важливо пам’ятати, що кожен внесок має значення і допомагає рятувати життя нашим захисникам. Наша сила — в єдності. Борімося, економимо світло, працюємо для перемоги!

Закликаємо підтримувати українську армію через офіційні благодійні фонди, такі як Благодійний фонд Сергія Притули, фонд «Повернись живим».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-