Сапери Вінниччини отримали ще один захисний костюм

Сапери Вінниччини отримали ще один захисний костюм

Укрінформ

Сапери Вінниччини отримали ще один захисний костюм від компанії «RIA».

Про це у Телеграмі повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укінформ.

«Другий костюм розмінування для саперів передали від «RIA.com Marketplaces OU». Це легкий костюм-трансформер для розмінування на основі бронежилету «Оберіг-6» шостого класу захисту з захисним шоломом та балістичними протиосколковими пластинами», - написав Борзов.

За його словами, зазначений костюм - це українська розробка із врахованими побажаннями вінницьких саперів, які безпосередньо спілкувались із київським розробником.

Як зазначили у Вінницькій ОВА, вартість такого костюму для саперів становить 190 тис. грн. Він повністю захищає від уламків гранати, мінометної міни. Американський аналог коштує у рази дорожче.

Голова Правління «RIA.com Marketplaces OU» Артем Уманець зазначив, що компанія не може стояти осторонь війни, тому окрім участі у всеукраїнських ініціативах, таких як «Армія Дронів» та «Помста», намагається додатково допомагати там, де є найбільша потреба.

 «Ми розуміємо, що важливо зберегти життя саперів, які роблять щодня колосальну працю по розмінуванню наших деокупованих територій», - підкреслив Артем Уманець.

Командир-інженерно саперного взводу Сергій Логін подякував представнику компанії за отриману допомогу.

Читайте також: Вінниччина отримала 9 вагонів гуманітарної допомоги від меценатів з Німеччини - ОВА

«Переданий костюм – це надзвичайно важлива допомога для нашого взводу. На передовій – це незамінна річ для захисту наших саперів, адже це рятує життя», - зауважив Сергій Логін.

Фото: Вінницька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-