Cпільнота KSE зібрала понад $2,6 млн на підтримку освіти та української армії

Cпільнота KSE зібрала понад $2,6 млн на підтримку освіти та української армії

Укрінформ

У неділю, 20 листопада, Київська школа економіки провела Щорічну зустріч спільноти KSE “На захисті України та майбутнього для світу”. Подія зібрала 250 лідерів бізнесу, які сьогодні працюють в Україні. Спільно з KSE зустріч організували Dragon Capital, WOG, Asters, а також Raiffeisen Bank, Група компаній MTI Group, Razom.

Гості вечора вирішили підтримати наших захисників та безпечну освіту наших дітей. Відбувся благодійний аукціон з дев'яти лотів - символом мужності й незламності українців:

  • Символ Істини — 6 робіт митця Сергія Майдукова, створених у перші 10 днів після повномасштабного вторгнення.

Зібрано $15 000. Кошти підуть на забезпечення армії;

  • Символ Правди — кулеметна стрічка й особиста зустріч з героєм Бучі.

Зібрано $7000. Кошти підуть на допомогу підрозділу бійця.

  • Символ Опору — фрагмент одного з перших збитих гвинтокрилів Мі-24 «Крокодил», який підбив випускник KSE Ігор Луценко.

Переможцем став Олексій Дідковський, співкеруючий партнер Asters. Кошти підуть на закупівлю необхідного спорядження для розвідки;

  • Символ Життя — склянка талої води, що символізує безцінність життя та його усвідомлення, яке пережила наша студентка під час окупації у Ворзелі;

Зібрано $6000, переможцем став Олег Калашніков, співвласник клінік “Добробут”. Кошти підуть на стипендії студентам KSE;

  • Символ Незламності — частина знищеного літака.

Зібрано $15 000. Свій внесок на підтримку проектів KSE зробили: Енді Гундер (American Chamber of Commerce), Тімур Бондарєв (Arzinger), Сергій Боєв, Олександр Кравченко (McKinsey), Олег Дрінь, Антон & Ксенія Пятигіни, Олександр Грибан. Кошти підуть на militech стартапи;

  • Символ Часу — повний набір поштових марок 7 серій: від «Русский корабль…» до «Херсон — це Україна», конверт з марками підписаний Валерієм Залужним.

Зібрано $43 000, переможцем став Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital. KSE Foundation подвоїв суму до $86 000 завдяки внеску анонімного благодійника із США. Кошти підуть на облаштування укриттів для шкіл;

  • Символ Міцності — трофейні шоти від Головного управління розвідки.

Зібрано $35 000. Переможцем став Олег Міщенко, акціонер інвестиційного фонду “Феномен”. Кошти підуть на забезпечення відповідного підрозділу ГУР;

  • Символ Переродження — трофейний інтер'єрний артстіл з частинами збитого гелікоптера.

Зібрано $10 000, переможцем став Сергій Тігіпко, український бізнесмен та банкір, засновник та акціонер Групи ТАС. Кошти підуть на підтримку підрозділу ТрО, в якому несуть службу виробники столу;

  • Символ Майбутнього — лот-кoyз та надія. Підтримка безпечної освіти для дітей Херсонщини. Захист дітей - як захист майбутнього.

Переможцем став Олексій Філатов, старший партнер юридичної компанії AEQUO. Кошти підуть на облаштування укриття для шкіл у Херсоні.

Raiffeisen Bank оголосив внесок у €1,000,000 на облаштування укриттів для шкіл, завдяки цьому до 100 українських шкіл зможуть повернути школярів до офлайн навчання.

Був окремий внесок у $1,250,000 на допомогу армії та навчання для дітей військових.

Банк ПУМБ оголосив внесок на облаштування декількох укриттів для шкіл, а також розробку спільного освітнього курсу з Школою KSE з економіки та фінансів для шкіл (додатково до попередніх внесків в цьому році, які разом вже складають біля $1,000,000).

Київська школа економіки відзначила бізнеси, хто найбільше підтримує Україну під час війни:

  • Номінація “Супротив”

Банківський сектор: Ощадбанк, ПриватБанк;

Мережі АЗС: OKKO, WOG;

Транспорт: Укрзалізниця.

  • Номінація “Опора”

Зв'язок: Київстар, Data Group, Vodafone Україна;

Агропромисловий комплекс: Агротрейд, Нібулон;

Будівництво: Епіцентр.

  • Номінація “Відновлення”

Логістика: Нова Пошта, Укрпошта;

Енергетика: ДТЕК, Енергоатом, Укренерго;

Мережі супермаркетів: АТБ, Varus.

  • Номінація “Зростання”

Переможець: Український ІТ сектор.

За підсумками івенту, KSE Foundation зібрав понад $2,6 млн, що відтепер підуть на реалізацію благодійних проєктів Школи та допомогу силам оборони України.

“Щодня ми прокидаємось живими завдяки мужності українських бійців, які захищають нас і наше майбутнє. Наше майбутнє - це також освіта наших дітей, сьогодні, під час війни. Ми всі маємо взяти на себе відповідальність за майбутнє нашої України. Я вдячний кожному, хто зробив в це свій внесок”, — зазначив президент Київської школи економіки Тимофій Милованов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-