Смарт-годинник – сучасний гаджет як альтернатива класиці

Смарт-годинник – сучасний гаджет як альтернатива класиці

Укрінформ

Застосування оригінального годинника завжди є хорошим способом покращити і урізноманітнити образ людини. Раніше доводилося користуватися класикою, але сьогодні виробники пропонують сучасні розробки з можливістю синхронізації з телефонами та іншими пристроями. Йдеться про смарт-годинник, за допомогою якого, як і раніше, можна дізнатися поточний час, але також отримати додаткову інформацію.

Лаконічність та стриманість – візитна картка таких аксесуарів. Будь-який смарт годиник виконаний без зайвої крайності та химерності. Тут немає масивності чи брутальності, а є витонченість та оригінального образу. Багато оригінальних моделей можна знайти в каталозі магазину «ДЕКА», де є система фільтрів для додаткового аналізу та вибору.

Зовнішнє виконання

Майже всі моделі відрізняються тим, що вони унісекс. Стандартизовані параметри дозволяють застосовувати їх повсюдно, включаючи класичний або спортивний образ. При виборі завжди потрібно орієнтуватися на велику кількість параметрів:

  1. Матеріал корпусу. Полімер є легким і водночас практичним рішенням, він стійкий до подряпин і відмінно підійде для повсякденної експлуатації;
  2. Колір. Виробники намагаються користуватися стандартом та виготовляти годинник у сірому, сріблястому, чорному і навіть пастельних тонах;
  3. Форма. Кругла чи квадратна форма – особисте рішення кожного.

Не зайвим звернути увагу на показник захисту від води, що особливо актуально для спортивних моделей. Годинник з показником 1 АТМ підійде для використання щодня, 5 АТМ – ідеальний варіант для короткочасного впливу води, а 10 АТМ відмінно підійде для запливів у басейні або на морі.

Традиційно використовується стандартний браслет із полімерних матеріалів, але також виробники запропонують метал, силікон або екокожу. У майбутньому за бажання можна купити будь-який інший браслет і замінити, щоб змінити стиль наручного годинника.

Де придбати смарт-годинник?

Ідеальним місцем для вибору гаджета стане інтернет-магазин «ДЕКА», де вибір передбачає велику кількість варіантів під будь-які цілі. Кожен годинник має докладний опис та характеристики, а фотографії допоможуть зробити наочний вибір.

Діє доставка регіонами України, де немає бойових дій. Оплата можлива карткою або за фактом отримання замовлення. На сайті deka.ua варто оцінити пропозиції та оформити замовлення через кошик. З будь-яких питань можна звертатися до служби підтримки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-