Міжнародний телеканал FREEДОМ розширює своє мовлення у Молдові

Міжнародний телеканал FREEДОМ розширює своє мовлення у Молдові

Укрінформ

Державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України" (правовласник телеканалу FREEДОМ) уклало договір на ретрансляцію контенту з найбільшою в Республіці Молдові телекомунікаційною компанією "Moldtelecom".

Moldtelecom – оператор номер 1 в інтегрованих мобільних, фіксованих, інтернет та ТБ послуг, з постійно утримуваною лідерською позицією на ринку телекомунікаційних послуг Республіки Молдова.

Абоненти Moldtelecom IPTV мають доступ до великої мережі національних та міжнародних каналів (до 160 телеканалів, з яких 84 – у форматі HD).

Завдяки мобільному додатку MyMoldtelecom для пристроїв Android, iOS та Huawei, контент телеканалу FREEДОМ доступний глядачам Молдови у будь-якому місці та у будь-який час.

Молдова – друга після Польщі (28 провайдерів) країна за кількістю кабельних провайдерів, з якими співпрацює державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України". Окрім Moldtelecom SA, канал українського іномовлення FREEДОМ транслюють ще 12 телекомунікаційних компаній Молдови

Нагадаємо, у червні 2022 року в Молдові заборонили трансляцію пропагандистських програм та новин російських телеканалів.

Телеканал FREEДOM – ефективна інформаційна зброя України, метою якої є повне знищення впливу російської пропаганди по всьому світу.

З переліком країн покриття телевізійного сигналу FREEДОМ можна ознайомитися за посиланням: https://uatv.ua/uk/vsi-eksperty/.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-