На Вінниччині облаштували 193 Пункти незламності  - Сергій Борзов

На Вінниччині облаштували 193 Пункти незламності - Сергій Борзов

Укрінформ

На Вінниччині облаштували 193 Пункти незламності на випадок відключенння тепла, води та еклектроенергії.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

"Головна мішень терористів – об’єкти української енергетики. Саме тому готуємося до різних сценаріїв. По всій області створені місця, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення електроенергії. Уже зараз підготовлено 193 Пункти незламності. Буде більше", - написав Борзов.

За його словами, у таких пунктах передбачається наявність тепла, води, освітлення, інтернету, живлення для мобільних, а також місця для відпочинку, аптечки і забезпечення мам та дітей.

Посадовець нагадав, що наразі працює сайт nezlamnist.gov.ua , де кожен може знайти найближчий для Пункт незламності.

Читайте також: На Вінниччині влада попри війну підтримує малий і середній бізнес – Сергій Борзов

Як повідомлялось, у Вінниці облаштували 30 муніципальних пунктів обігріву, ще понад 20 планують створити найближчим часом.

Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні за підсумком 22 листопада зазначив, що по всій Україні вже розгорнули близько чотирьох тисяч "Пунктів незламності" - це новий проєкт підтримки людей на тлі відключень енергії в результаті російських обстрілів. За його словами, ці пункти, яких мають створити ще більше, працюватимуть безкоштовно та цілодобово, пропонуючи "всі базові послуги" - електрику, мобільний зв'язок та інтернет, обігрів, воду, аптечку.

Фото: Вінницька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-