Плей-оф WePlay Academy League Season 6: учасники, розклад, формат

Плей-оф WePlay Academy League Season 6: учасники, розклад, формат

Укрінформ

Фінальний етап 6 сезону ось-ось розпочнеться, і вже зовсім скоро буде визначено нового чемпіона битви академій! Загальний призовий фонд сезону складає $100 000.

Що таке WePlay Academy League?

WePlay Academy League – це серія турнірів із Counter-Strike: Global Offensive, запущена 2021 року компанією WePlay Esports у партнерстві з провідними кіберспортивними організаціями. Мета змагання – дати молодим і перспективним гравцям можливість отримати свій перший досвід змагань і дізнатися, як насправді працює кіберспортивний бізнес.

У шостому сезоні у змаганні взяли участь 14 команд, але лише чотири змогли потрапити до фінальної стадії плей-оф, яка розпочнеться 18 листопада. 

«WePlay Academy League - унікальний продукт, який побачив світ кіберспорту півтора року тому. Наша команда мала мрію – запустити першу у світі професійну лігу для академій. З кожним сезоном зростає як кількість команд, так і якість матчів та майстерність гравців. Наприклад, на чемпіонаті світу ESL Rio 2022 беруть участь 13 молодих виконавців, які встигли пройти жерло нашої ліги та потрапити в об'єктив тренерів багатьох топових організацій.

В період з 18 по 20 листопада ми будемо спостерігати за розв'язкою 6 сезону – найбільш непередбачуваного турніру в історії WePlay Academy League. Чекаємо вас на українськомовній трансляції!», ділиться Олександр «Enkanis» Поліщук, талант WePlay Esports.

Формат плей-оф

Плей-оф шостого сезону пройде онлайн у форматі Bo3 з подвійним вибуттям. У ньому візьмуть участь чотири команди, що показали найкращі результати на попередніх етапах: YN.GamerPay, Spirit Academy, MOUZ NXT та NAVI Junior. Кожна команда включає принаймні чотири учасники віком від 16 до 21 року, також допускається один учасник старше 21 року на команду.

Матчі плей-офф, розподілені на верхню та нижню сітки, триватимуть три дні. Подію розпочне верхня сітка, за нею йдуть нижня сітка та сітка переможців. Після цього турнір завершується вирішальним матчем, що пройде перед гранд-фіналом.

Розклад матчів плей-оф

18 листопада:

  • Півфінал №1 верхньої сітки: 16:00 - MOUZ NXT vs. Spirit Academy

  • Півфінал №2 верхньої сітки: 19:00 - NAVI Junior vs. YN.GamerPay

19 листопада:

  • Фінал нижньої сітки: 16:00

  • Фінал сітки переможців: 19:00

20 листопада:

  • Вирішальний матч: 16:00

  • Гранд-фінал: 20:00

Турнір транслюватиметься українською мовою на офіційному каналі WePlay Esports на Twitch. Партнер українськомовної трансляції компанія Parimatch. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-