Відновлення волосся після гарячого укладання

Відновлення волосся після гарячого укладання

Укрінформ

Плойка та фен здатні зробити неймовірно красиву зачіску, та що ж буде з волоссям? Через високу температуру стайлери пошкоджують його, роблять ламким, тьмяним і жорстким на дотик. Але все можна виправити! У цій статті ми розкажемо, як відновити волосся після гарячого вкладання та зберегти його красу за допомогою догляду.

Інтенсивне живлення

Найважливішим етапом для відновлення волосся є живлення. Його необхідно наповнити живильними мікроелементами, які ущільнюють внутрішню структуру, зміцнюють волокна та підвищують еластичність.

Найкраще з цим справляються насичені маски з рослинними протеїнами, оліями, біотином або рідким шовком, які поєднують кілька активних компонентів, як от Brelil Numero Total Repair Mask (https://eva.ua/pr194999/). Вони також закривають лусочки кутикули для гладкості волосся та його природного захисту.

Глибоке зволоження

Під час впливу високої температури волосся втрачає чималий запас вологи, через що перестає бути пружним і ламається. Тож для повного відновлення необхідно забезпечити максимальне, інтенсивне зволоження. Найкраще з цим завданням справляються кондиціонери та бальзами, ключовим компонентом яких є сік алое, гіалуронова кислота, пантенол або гідролізований шовк. Вони роблять волосся м’яким, гладким і сяйним.

Делікатне очищення

Під час миття волосся високо ефективні шампуні трішки пошкоджують та зневоднюють його. Тому, щоб вберегти волосся від зайвого стресу, слід замінити звичайний шампунь на безсульфатний. Він відрізняється особливо м’якою дією, завдяки чому делікатно змиває бруд без порушення балансу та рівня вологи у волоссі. Також безсульфатний шампунь може бути збагачений речовинами для пом’якшення, зволоження та відновлення.

Експрес-відновлення

Якщо через часте використання гарячого стайлера, волосся стало дуже пошкодженим і легко ламається, йому необхідна екстрена допомога. Для цього існують філери та інтенсивні відновлювальні маски у разових саше, які реставрують волосся. Вони ущільнюють волосся, миттєво склеюють лусочки та відновлюють посічені кінчики. Такі засоби зазвичай дають лише візуальний ефект, але в поєднанні зі звичайними масками можуть справляти й доглядальний.

Порятунок у салоні

Швидко та якісно «реанімувати» волосся здатні професіонали. Для цього слід записатись у салон краси на процедуру реконструкції, відновлення та наповнення волосся. Досвічений майстер допоможе лише за один візит зробити волосся шовковистим. Також він підкаже, як підтримати здоров’я та красу волосся домашнім доглядом.

Щоб не довелось рятувати волосся у критичному стані, пам’ятайте про термозахисні засоби. Наносячи його перед кожним вкладанням, ви вбережете волосся від ламкості, тьмяності та зневоднення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-